Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 999m

nienormalne pytanie

Polecane posty

Gość 999m

To jest strasznie balnalne bo nie wiem co mi jest. Nie mam okresu. spóźnia mi się juz ponad miesiąc. nigdy nie współżyłam z facetem, miałam jedynie z nimi kontakty za pomocą dotykania tu i tam. obecnie nie mam partnera od 3 miesięcy. Powinnam mieć okres ale nie mam. Jest tylko jakaś biała gęsta wydzielina od czasu do czasu. Nieobfita. zauważyłam, że powiększyły mi sie piersi o jakieś pół rozmiaru. temp. ciała dochodzi do 37 stopni. Co to moze być? Zastanawia mnie czy podłozem może byc stres, niedospanie? Poza tym jakaś infekcja na podstawie śluzu? Nie wiem, poradźcie, jeśli miałyście coś podobnego.

Gość hoigh
powiększenie piersi, brak okresu, podwyższona temperatura? to wystarczająco niepokojące żeby udać się do lekarza a nie pytać na forum

Gość 999m
To leży w mojej psychice ponieważ boję się iść do gina. Może nie tyle boję się jego, ale diagnozy. mam nadzieję, ze to minie, tylko, ze marnie widzę moje założenia.

Gość aishaaa
chyba lepiej pojsc do lekarza anizeli chodzic i sie bic z myslami... :) bierz sie w garsc ;)

Gość ciocia dobra rada001
I ja uważam, że to już problem, z którym warto do lekarza. Tu to tylko ktoś Ci może zawała zapodać jak wyduma jakąś poważną chorobę. Pozdrawiam

niestety musisz pojsc do lekarza - popytaj o jakiegos delikatnego, milego i odbrego z Twojego miasta - bo ja za pierwszym raezm trafisz na dupka; to juz Ci trauma pewnie na zawsze zostanie. Bac sie nie ma czego - dla lekarza to nic nadzwyczjnego - to jesgo praca przeciez. mozeliwe ze masz torbielowatosc jajnikow na przyklad (ja raz przez pol roku okresu nie mialam); temperatura wskazuje na jakis stan zapalny w organizmie; naprawde najlepiej zrobisz jak pojdziesz do lekarza. powodzenia

Gość bo myślą że na forum
te wszystkie objawy to oznaka zbliżającej się miesiączki :-) Zawsze miałaś regularną co do dnia? Skoro jak piszesz jesteś zestresowana, to już masz chociaż jeden powód opóźnienia. Jeśli chodzi zaś o wydzielinę, to dopóki nie swędzi ani nie piecze, to wszystko ok. Natomiast dziwię się twojemu strachowi jeśli chodzi o diagnozę lekarza. Uzna że masz niepokalanie poczet dziecko, czy o co chodzi. Nie bądż dzieciakiem tylko raz na jakiś czas zbadaj się, żeby nie przeoczyć czegoś ważnego. I internisty jak idziesz bo boli cię gardło też się diagnozy boisz?

Gość to po prostu CIĄŻA
gratuluję

Gość bzdury bzdury
"Jeśli chodzi zaś o wydzielinę, to dopóki nie swędzi ani nie piecze" tak na marginesie chciałam tylko wtrącić, ze rak też nie boli i nie piecze... przynajmniej do czasu a jak już boli to zostaje tylko tyle czasu żeby wybrac model trumny. DO LEKARZA!!!!

Gość ciocia dobra rada001
No i widzisz, nie długo musiałaś czekać na opinie, które o zawał się proszą. Idź do lekarza, nie zaszkodzi. Jeżeli to Twoja pierwsza wizyta warto abyś doradziła się znajomych a nawet matki. Ja na ten przykład wolę mężczyzn. Nie, nie kojarz tego źle. Z mojego doświadczenia wynika, że ginekolog mężczyzna jest wrażliwszy i delikatniejszy. Pozdrawiam

Gość nanamali
a ja słyszłam, że od peetingu tez można zajść w ciąże (małe szanse, ale jednak) nawet będąc dziewicą. tak że może na początek test????

Gość średno nagrzany to
tak - na ogól brak miesiączki, powiekszone piersi i lekka temperatura to RAK... co za bzdury

Gość cziki cziki ta
oo tak do faceta iśc ja pierwszy raz byłam u babki, była tak złosliwą jędza że az się pobeczałam jak stamtad wyszłam..., ale nie przejmuję się tym nie mam traumy... no i przecież lekarz to lekarz nei ma isę czego bać

Gość 999m
Dziękuję za rady. Widzę, że jednak muszę sie wybrać do ginekologa. wiem, że nie ma się czego bać, ale i tak się boję. Pójdę na początku lutego.