Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjhjjkk

bolące podbrzusze, pomocy!

Polecane posty

Gość hjhjhjhjjkk

Dziewczyny pomocy za tydzień mam dostać okres a od dwóch dni dziwnie boli mnie podbrzusze i promieniuje aż do ud (mam takie odczucie jakbym miala zakwasy).Ból podobny do tego podczas okresu. Czy to może być zapalenie jajników może? miałyście kiedyś takie objawy? 2 lata temu miałam ciąże pozamaciczną i teraz bardzo się boje?

Gość hjhjhjjkk
dzięki za brak zainteresowania:(

Gość do lekarza
kurwa jego mać !! :O :O :O :O mam ci niby ciąże pozamaciczną albo zapalenie jajników przez monitor zdiagnozować ?? :O :O :O :O siedz dalej na dupie jak to nie daj Boże pozamaciczna to czekaj az ci peknie i sie rozleje :O

Gość koobi
Idź do lekarza.Trudno wydac diagnoze w necie.:-(

Gość hjhjhjjkk
szczególnie w sobote ginekolodzy przyjmują..... kierowałam pytanie do osób, ktore przeszły zapalenie jajników.. no ale coż:(

tak. przyjmuja moja droga- NA OSTRYM DYZURZE GINEKOLOGICZNYM!!!!!!

Gość hjhjhjhjhjkkj
przyczyny ginekologiczne zostały wykluczone, byłam na badaniu, wię co to jest do cholery, zrobili mi również badamie moczu, zapalenie pęcherza to to nie jest.....

to szukaj przyczyny dalej... ginekolog wykkluczyl... to moze chirurg? czesto zapalenie przydatkow jest mylone z zapaleniem wyrostka robaczkowego

Gość hjhjhjhjhjhkkh
wyrostek też wykluczony..

Gość hjhjhjhjhkhj
objawy sa nadal:( mialam badanie moczu, w którym wyszło, że mam liczne bakterie ale leukocyty sa w normie nie podwyzszone. Ginekolog powiedzia, że zeby to było zapalenie pęcherza moczowego to leukocyty powinny wyjsc podwyzszone. Co myśicie, miał ktoś z kłopoty z pęcherzem?

Gość majaakkkka
Hej!masz podobne objawy jakie ja mialam jakis czas temu,też zaczeło sie od bolu podbrzusza ktory promieniowal do ud.Leczono mnie przez tydzien na zapalenie jajnika!!!po tygodniu wyladowalam z rozlanym wyrostkiem,Ledwo przezylam!Nawet jak trafilam na stol to stwierdzono ze jajnik mi sie rozlał...dopiero jak mnie otworzyli to zobaczyli co sie dzieje!

Gość hjhjhjhjhkhj
promieniował ci do obydwu ud? czy tylko do prawego? a miałaś podwyższone leukocyty? Lekarz mi powiedział ,że jeśli by to było zapalenie wyrostka to były by ponad norme?

Gość majaakkkka
najpierw do obydwu,pozniej to sie nasililo na prawa strone.Robilas OB????????

Gość majaakkkka
jesli nie robilas to zrob,jak bedzie podwyzszone to znak ze masz jakis stan zapalny w organizmie

Gość hjhjhjhjhkhj
nie robiła jeszcze, a miałaś jakieś inne objawy oprócz tego, gorączka, mdłości?

Gość majaakkkka
oprocz bolu zadnych objawow ktore wskazywalyby ze to wyrostek, zrob OB,wybierz sie do ginekologa!!!nie obawiaj sie ciazy pozamacicznej!nie mysl o najgorszym:)

Gość hjhjhjhjhkhj
dzięki:) wiesz byłam juz u ginekologa i chirurga w szpitalu, zrobili badanie moczu i krwi, które nie wskazują na zapalenie (między innymi CRP krwi, które wskazuje na stan zapalny w organizmie tak jak OB) Ginekologicznie wszystko ok, chirurg stwierdził, że to nie może być wyrostek skoro nie mam stanu zapalnego i innych objawów. A po ilu dniach ten ból ud przeniósł się na prawe udo?

Gość majaakkkka
dokladnie juz nie pamietam,ale skoro odwiedzilas juz kogo trzeba,to nie ma sie czym jak narazie martwic:)pozdrawiam

Gość hjhjhjhjhkhj
ale wiesz jak to bywa z tymi lekarzami, ja nie ufam, mam nadzieję że to nic poważnego Jedyne co to wyszły mi bakterie w moczu więc to moze poprostu zapalenie pęcherza