Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawy czlowiek

seks jest zly

Polecane posty

Gość zgadzam sie z prawym czl.
czlowiek to najgorsze zwierze jakie moglo zaistniec na tej Ziemi

Gość żądze
Oranvag, "żądze" - jak się czepaić to na całego. Bo chyba nie o "rządzenie" chodzi? Czy coś przeoczyłam??? :P

jeśli juz mowa o roli to trzeba byloby zapytac Rolnika, co sadzi o calej tej inicjatywie :D

OO000oooo.... Może oświecisz mnie maluczkiego na tym łez padole? Jaka jest rola człowieka na Ziemi? Tej Ziemi? :classic_cool:

Gość prawy czlowiek
wystarczy popatrzec na watki na tym forum i zobaczyc ile ludzi ma problemy przez seks, same sfrustrowane kobiety i mezczyzni, ktorzy o niczym innym nie mysla. Jest duzo innych rzeczy do robienia niz zastanawianie sie nad np ksztaltem warg

Gość żądze
Bo zawsze i wszędzie chodzi o rządzenie żądzami. :D

Gość dziwi mnie
ale tylko troche,że meżczyźni walczą z autorem...a może coś w tym jest....czyżby zwierzęcy instynkt...

prawy człowieku, zauważyłeś ilu tu zagubionych ludzi, którzy mają problemy z właściwym doborem diety, tipsów, z długością członka, małym biustem, pryszczami na kolanach, wiosennymi staraniami i idealnym fassonem butów ślubnych? Co im poradzisz? :D

A gdzież tu walka jakakolwiek? Toż to zwyczajna wymiana poglądów na przyziemne bardzo tematy :classic_cool:

Gość prawy czlowiek
na Ziemi czlowiek ma byc gospodarzem. Czyli jako najbardizej rozwinieta istota powinien powsciagac swoje prymitywne rzadze, inaczej Swiat bedzie zmierzal ku koncowi. Niszczenie przyrody, innych ludzi itd.. Ludzie powinni zajac sie pozytecznymi sprawami, jak ulepszac Swiat i zrobic cos dobrego dla innych, zamiast kontemplowac wielkosc biustu

Gość abp. Ruchalski
Seks to znak od boga ! tak tak ćwiczcie a będzie wam wynagrodzone !

Gość widze ze lubicie
zmieniac temat...kokoszko jak cie interesuja tipsy to idź na ich topik...tutaj mówimy o czymś ważnym,ale skoro nie dla ciebie,to nie wiem co tu robisz

Gość widze ze lubicie
zmieniac temat...kokoszko jak cie interesuja tipsy to idź na ich topik...tutaj mówimy o czymś ważnym,ale skoro nie dla ciebie,to nie wiem co tu robisz

Prawy Człowieku, z szacunkiem całym Twej sobie przynależnym zwracam uwagę, że my tu o żądzach chcemy się rozwodzić, a Ty stale o rządzeniu tylko ;)

Gość manaam dobrze ujęte

Gość prawy czlowiek
przeciwnicy katolicyzmu, zaznajomcie sie z Buddyzmem. Jest tam jasno powiedziane, ze przyczyna nieszczescia ludzi sa ich zadze. Zeby byc szczesliwym, czyli osiagnac Nirwane, trzeba sie ich wyzbyc. Mowiac inaczej, przyczyna nieszczescia jest niemoznosc zaspokojenia zadz, poniewaz sa one niemozliwe do zaspokojenia (zawsze bedzie cos nie tak), to droga do szczescia jest pozbycie sie ich.

Gość mentolowy cukierek
te oranvag ty siedzisz na kazdym temacie o sexie chyba ci go brakuje na co dzin

prawy człowiek zmienił nick specjalnie dla mnie... ojej, aż zamruczałam głosniej :)

Gość nałogowy analityk
każdy uprawia tak jak lubi i wara innym od tego. Szczególnie ludziom, mówiącym na tematy, o których wiedzę zaczerpnęli z czasopism religijno-propagandowych :>

prawy człowieku, Nirvany raczej nie znajdziesz na kafeterii w dziale życie erotyczne. Trafiłeś pod niewłaściwy adres :classic_cool:

ja wiem, ze im bardziej czegos pragnalem,, a nie moglem tego miec tym bardiej bylem nieszczesliwy. Gdy odrzucilem pragnienia, minela frustracja.

nie szukam tutaj szczescia tylko chce wam otworzyc oczy, ze jest cala masa pozyteczniejszych aktywnosci niz deliberowanie nad rozmiarem penisa

Dżinu mam akurat pod dostakiem ;) ... a miętówek nie lubię :classic_cool: całe to FORUME jest o seksie :D Czyżbyś miał właśnie przerwę w czynnościach posuwisto-zwrotnych i z powodu niedosytu tu zajrzałeś? :classic_cool:

Cieszę się, że znalazłeś swoją drogę. Tylko nie rozumiem dlaczego uważasz że ona będzie dobra dla wszystkich ludzi? :) jako przykładny ateista i prawy człowiek pozwolę mieć sobie odmienne zdanie ;)

Wyzbądź się Prawy Człowieku chęci otwierania nam oczu, a osiągniesz ekstatyczną nirwanę :D My poradzimy sobie jakoś nawet z zamkniętymi oczami ;)