Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr

łabędzicoo chce się umowic, tylko Twoje

Polecane posty

Gość do was
Hmmm...Kobieto..dziwisz sie , czemu ten Twoj facet spedza wiecej czasu z nia niz z toba...bo Ty nie jestes normalna! Prawie na kazdym topicu piszesz o sobie.. kobieto idz ty lepiej na spacer by przewietrzyc mozg..bo cos nie dziala tak jak powinnien!

Gość smutna Abigail
ja mam isc sama, a ALka bedzie z nim? Bo ona taka sama, ze napewno wezmie ja od razu na piwo...

Gość do was
heheh smieszna jestes!!! kup sobie psa i z nim wychodz na spacer to moze ci sie poprawi

Gość do was
Zdrowy rozsadek :) Milo mi :):):) hehe

Gość smutna Abigail
Lace tez to poradz jak bedzie smarkac w rekaw jaka ja sammmmaaaa a ja pracowac muszeeee a tak Viktor na mnie robił, brylanty znosił..... a tak cholera musze pracowac a nie chce mi sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tez jej poradz kup se psa i z psem wychodz

No no niezły bajzel sobie robicie z życia :D Spotkajcie się i załatwcie te sprawy w cztery oczy, tylko nie zabijcie się nawzajem :D

Gość smutna Abigail
intymności.. to własnie jest sie z kobieta, zabiega sie o nią, ale publicznie pisze sie klamstwa o kochance.. zatem publika ma prawo znac prawde co to za jedna. Przynajmniej szybciej dorosnie i przestanie manipulowac:) tak spotkanie w 4 oczy:) nareszcie, zawsze to Alki zale były na 1 miejscu, nie moje.

Gość do was
Zdrowy rozsądek: Zgadzam sie z Toba! Jest granica intymności..która tu zostala przekroczona...przez obydwie strony. Jak mozna takie rzeczy poruszac na forum?? Bez uraz dla autorki, ale rzeczywiscie, chyba dawno nie byla na spacerze, bo wypisuje takie rzeczy, ze szkoda gadac. Hmm, mysle ze w tym nie ma gry ( choc moze to jakas prowokacja?? )...ale jesli w tym nie ma gry to oboje sa porzadnie stuknieci, czyli warci siebie :)

Gość smutna Abigail
nic pod publike jak zapytam to odpisze, wiem przynajmniej na czym stoje Ilez mozna zyc w stanie nieswiadomosci, a tu sie okazuje ze Alka sobie grucha z nim. Chce znac prawde. Czy dalej pisują. Jesli tak wiem ze go przekabaca na swoja strone - juz opisałam to z pracą I za to ALki nie lubie. Jest fałszywa

Gość do was
Smutna Abigail: skoro ci tak zle, skoro Twoj facet nie poswieca ci czasu tylko jej.., to po jasna choinke z nim jestes? Piszesz, ze cierpisz itd. To kopnij go w...( wiesz gdzie ) i po problemie. Pewnie zaraz napiszesz ze go kochasz itd. Nie ty pierwsza i nie ostatnia jestes raniona przez faceta. Radze ci , zostaw go, olej itp. Po co ci taki facet?

Gość smutna Abigail
Ale jak sam widzisz to nie On bezposrednio rani, robi to Alka On zle ze jej wierzy tak kocham go Ponadto nie dam Alce satysfakcji aby rzekla: widzisz mowiłam ta baba jets dla mnie głupią babą, lecącą na kase moja prosba aby zakmnnęła ten wredny mongolksi dziob zajela sie swoimi kochankami, ma ich wielu, zawsze miała a od nas sie odczepiła recepta na szczescie prosta jak drut

Gość do was
Czy ty jestes na prawde taka glupia? Twoje wypowiedzi sa..absurdalne, tak jak twoje podejscie do cealej sprawy. dopkoki ten twoj facet bedzie sie z nia spotykal, ty nie bedziesz miala nic do powiedzenia, i nic nie zrobisz! Olej go, mowie CI Juz nie mam sily z toba dyskutowac...prymitywne wypowiedzi, i tok myslenia. Wybacz...ale piszesz tak jakbys miala 13 lat!

Gość smutna Abigail
Raczje ALka tak sie zachowuje jakby miała 13 lat 10 lutego facet mowi, ze ma imie corki a 21 marca Borek nie bierze tabsow i potem glupio gada wiesz brałam brałam takie baby na pal:)

dlaczego mówicie że nie powinni pisać na forum jak chcą niech piszą czy istnieje jakakolwiek intymność na forum? wszyscy tutaj piszą o wszystkim: gwałtach, porodach, związkach, seksie (seksie na forum) jaka w tym intymność

Gość do was
anka_23 .tak ale co innego opisywac dana sytuacje i czekac na komentarze innych, a co innego dialog na forum.Oni ewidentnie kłoca sie na forum, a przeciez powinni sie spotkac w realu i pogadac o tym. Ale widze ze autorka tego topiku ma nierówno pod sufitem. Zabiera glos na kazdym topicu i tylko o sobie...pisze..odwoluje sie do swojej "historii".... zal mi jej, a raczej tego ze jest taka "nieinteligentna"

to lepiej obsmarować tu komuś dupę i poznać sytuację tylko z jednej strony?

Gość ale o co biega
Łabędzicoo, wystąpiłaś w jakimś "tok szole" czy innych "rozmowach w toku"?

Gość do was
witamy!!!....zdrowego rozsadku nigdy za wiele (w moim przypadku)hehe

Gość ale o co biega
Zdrowy rozsądku - a kiedy i gdzie można obejrzeć? :) ;)

Gość ale o co biega
Hihi występ z "tok szole" glownej bohaterki tego wątku :D

Gość do was
Witaj Zdrowy Rozsadku...tak, tak- mijamy sie :):):) Co słychac w szerokim świecie?? Brnie do przodu małymi kroczkami :) A co Slychac u Ciebie? Może los nie bedzie juz taki okrutny, i pewnego dnia, wpadniemu tu na siebie (hehehe) :):) Pozdrawiam:)