Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psotka21

CO ZROBIĆ ZEBY NIE ZOSTAŁA BLIZNA NA TWARZY...

Polecane posty

Gość psotka21

od jakiegos tygodnia mam na brodzie stupka ktorego codziennie musze zdrapac bo nie daje mi spokoju. jest on nawet duzy wiec boje sie zeby mi blizna nie zostala po tym bo nie chce miec takiego czegos na twarzy a widze ze to cos szybko mi nie zejdzie. czym mam smarowac zeby znikło..?

Gość psotka21
bardzo smieszne, naprawde jestescie intelignenti niesamowicie

Gość naucz sie pisac psotko
srotko

Gość psotka21
hehe widać ze nie zauważyłeś aluzji w tym co napisałam tylko doszukujesz sie błędów... czyli albo jesteś facetem, albo głupią panną która ....a zresztą już nie rozmawiam z tobą bo nawet nie wiem po co tu wchodzisz..buahah

Gość nie rozumiem takich osób...
nie możesz zdrapywać bo jak codziennie usuwasz skrzep (strupek) to nie moze się ranka zagioć i na pewno zostanie blizna nie zdrapywać przez kilka dni, samo zniknie - zagoi się i odpadnie strupek i tyle, śladu nie będzie, tylko nie wolno strupka zrywac! ewentualnie możesz smarować taką odkażającą maścią Tribiotic chyba - w takich malutkich saszetkach, ok 2 zł w aptece, ładnie się przy tej maści goi no i przede wszystkim - nie zdrapywać!! :)

Gość psotka21
własnie teraz do mnie przyszła kumpela i mowi mi o tribioticu:) dzieki, na pewno to zastosuje i zmusze sie aby nie drapac poza tym dziwisz sie dlaczego drapie, otóz to nie wygląda za ciekawie bo z tego mi woda wypływala i strupek był taki duuużo odstający zółty:/ takze przy kazdym myciu twarzy mi sie to od nowa rozdrapywalo, namokało no i wiesz jak wygladało...koszmarnie