Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasma klejaca

on królewicz a ona sierotka ...

Polecane posty

Gość tasma klejaca

no własnie, znacie może przypadki par które z wyglądu zewnętrznego, na "wasze oko" do siebie nie pasują, a mimo tego są razem?

trzeba sie Alki zapytac ona wie. Jej zdanie to sacrum Pewnie za rok znów bedzie u niego na koszulce znow udzieli wywiadu jaka to cenna i nietypowa osoba a ja tego juz nie zniose z ledwoscia wyciągnełam sobie noz z serca, który mi wbił dzis tez to zrobił, bo jakby nigdy nic tłumaczy ją Boze ja chyba nie wierze On ją broni, tłumaczy ją że ona sama itp Sama to ma sie mscic? ma z wosku lalki robic? bluzgac? ma ciagle zawracac głowe sobą? niehc Viktora nęka labo marcina mellea albo marca z londynu czemu ciebie? bo wie ze mnie to boli.. Bo kazda kobiete bedzie bolec, która kocha takie zachowanie taki 3

Gość tasma klejaca
szkodaaaaa, widocznie tylko ja mam takiego pecha :(

Prawdziwa historia Ona ma 34 lata, jest urzędniczką, ma własne mieszkanie, on jest w podobnym wieku, również sobie radzi i nie wyskoczył wronie z pod ogona. Spotykają się ze sobą ponad trzy lata ale ten związek dziwny jest. Ona nawet do tej pory nie zaproponowała \'jemu\' aby się wprowadził i aby żyć razem nawet bez ślubu. Ona umawia się telefonicznie z \'nim\' na spotkanie na konkretną porę to on przyjeżdża na spotkanie jej autem ( ona nie posiada prawa jazdy ale kupiła auto, którym on jeździ ) i \'on\' przyjeżdza na spotkanie umówione i czeka w aucie na tą kobietę czasem dwie godziny w zimę lub w lecie, spokojny i cierpliwy jest ten facet. Ona się umawia z tym facetem ale tak naprawdę nie ma czasu na spotkanie, facet cierpliwie czeka aż jej się zechce. On taki zakochany jest w tej kobiecie, że tylko o niej mówi, nie pójdzie na żadne piwo z kumplami. Gdy już się spotkają to ona jemu oświadcza, że musi jednak wrócić do firmy i coś ma ważnego do zrobienia na jutro. On znowu w jej aucie czeka. On wydzwania do \'niej\' pięć razy dziennie , ona chce się z nim spotkać , kiedy się spotykają to ona nie ma czasu na spotkanie i dlatego ten ich związek dziwny jest. Jej Matka wmawia tej kobiecie, wygoń tego faceta, ten facet nie jest dla Ciebie, stać Ciebie na lepszego i tak to trwa. Ona nie potrafi sama wybrać co jest najbardziej właściwe, nadal słucha swojej Matki. Czy ona jest sierotką , czy on jest sierotą ?

Gość czarna kotka 098
rzeczywiście troche to dziwne umawiać sięa potem nie mieć czasu... u mnie jest troche inaczej... ja uważam że nie zasługuje na mojego obecnego faceta... kocham go ale czuje, że nie pasuje do niego... już sama nie mam do siebie słów...

Gość smutna Abigail
umawia się, ale moze jak sie umowili tydzien temu i nadchodiz ten dzien to moze u niej wiele sie zmieniło, moze nie ma na bilet itp na kawę więcej zrozumienia:):)

Gość ecie pecie
sierotki to może i istnieją, ale królewiczów nie ma ! :p;)

Gość czarna kotka 098
"sierotki to może i istnieją, ale królewiczów nie ma !" hehehe dobre :)

nie trujcie dupy Szanowne Panie, jeżeli facet jest zapatrzony w kobietę to kobieta olewa tego faceta i odwraca się plecami , szukacie królewiczów ............. żenada :(

Gość czarna kotka 098
wszędobylski nie wiesz o co biega a sie wymądrzasz!