Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś bez czerni

mam ochotę rozkochać w sobie jakiegoś faceta a potem brutalnie rzucić...

Polecane posty

Gość dziś bez czerni

mam ochotę zranić dotkliwie jednego z tych wszystkich gogusi, którzy uważają, że mogą mieć każdą... rozkochac w sobie a potem brutalnie rzucić, sprawić, by cierpiał, tęsknił, pełzał u moich stóp i wił się niczym nedzny robal... mam ochotę znowu poczuć tą chorobliwą wyższość nad jakimś mężczyzną... ale od tak dawna nikt na poważnie się mną nie zainteresował... chyba czas się wokół kogoś zakręcić i przerwać ten czas nudy... skończmy z tą rutyną, że to mężczyźni ranią kobiety- zamienmy się rolami :P

Gość oj masz kompleksy
moja droga:( Tez mi satysfakcja:-o Nie rozumiem co w tym "fajnego" zrobic komus taka krzywde? :-o Ja bym tak nie mogla

Gość dziś bez czerni
a ja jednak bym mogła :P

Gość ciocia dobra rada001
:(

Gość waldekhh
bardzo dobra mysl, kiedys ktos zrobi to samo dla ciebie, wtedy zabaczysz jak to boli

Gość oj masz kompleksy
Ale dlaczego? Wytlumacz mi prosze Czy Ty bys chciala, zeby ktos tak z Toba postapil?

Gość dziś bez czerni
już ktoś tak postąpił ze mną :P więc teraz moja kolej :) poza tym faceci nie zwazają na to, jak kogoś ranią, niech więc poczują to, co czuło setki dziewczyn z ich powodu!

Gość bvrere
tylko uwazaj bys sie sama nie zakochała

Gość dziś bez czerni
ależ ja jestem zakochana po uszy! tylko niestety w kimś zupełnie dla mnie nieodpowiednim. trudno

Gość niezle niezle niezle niezle
p

Gość dziś bez czerni
nie korzystam tylko z tego forum

Gość w takim wypadku to juz
"lepiej"(choc ja osobiscie jestem przeciwna "zemstom"), zeby ktos tak postapil z tym, ktory Ciebie zranil, ale po co ranic, jakiegos bogu ducha winnego chloptasia? Nawet jesli jest gogusiem;)

Gość dziś bez czerni
bo jest gogusiem :D

Gość dziś bez czerni
a może któraś ma podobne marzenia? choć ja pewnie przez swoją wrażliwość i tkliwość- nie spełnię tej ogromnej chęci. Nie mam serca ranić ludzi z premedytacją. Jesli już się to zdarza, robię to niechcący... :O czasem chciałabym być zimną nieczułą suką, która nie robi sobie nic z zabawy ludźmi :(

Gość ladyklexyalexy
a ja tak ciagle robie mszcze sie za tych ktorzy mnie zranili ,za tych zjebanych ktorzy mnie wykorzystali emocjonalnie ktorzy zdradzili,ja juz nie szyukam milosci zyje jedynie zemsta i cierpieniem innego faceta to mnie wyzwala i czuje sie wtedy dobrze........... tydzien temu wlasnie zucilam nastepnego... PODŻEGLAM WSYZTSKIE UCZUCIA JAKIE POSIADA CZLOWIEK,,, umiem sie rowniez nastawic emocjonalnie aby odbiec od uczuc jesli juz cos zaczynam czuc... a czuje tylko chwilowo bo zabijam w sobie szczescie... ktorego nie chcem posiadac i niue chcem byc posiadaczka dopoki nie stwierdze ze nastapi koniec mojej zabawy koniec mojej bezinteresownej zemsty Zmienilam swoje serce w kamien ...ale zyje pelnia satysfakcji...

Gość ladyklexyalexy
bo na swiecie sa tylko 2 osoby ktorym moge ufac... jedna jestem ja , druga nie jestes ty...............

Gość ladyklexyalexy
obtargam kapelucha za FREE :classic_cool:

Gość ladyklexyalexy
WBIJAM W TYCH CO SIE PODMIENIAJA ZA MOJ NICK SKURWYSYNY

Gość Jestem Facetem
i robie z wami to samo zalosne suki

Gość Uwazaj bo
czasem moze byc odwrotnie :P ha ha

my tez was robimy jak chcemy rozkochujemy i rzucamy jak nam sie znudzicie to taki sport :classic_cool:

Gość ladyklexyalexy
gowno robicie jestescie peniso mieczakami czasem na swego chuja nie potraficie zasluzowac sobie kobiety nawet po miesiacu starania oh OH OH jaki to bol jak sie nie udaje wam :) :D:D:D?:Duhehehe a co dopiero dalej jesli czekacie czekacie czekacie bo myslicie ze naprawde wam da a tu pozniej chuuuj koniec

Gość ladyklexyalexy
Sportem jest dla was sex ktory czesto wam ....... a dla nas sportem jest zabawa w walenie w chuja was natomiast sex jest zmyslowym dodatkiem do calosci...

Gość ladyklexyalexy
a zalosna suka jest ta kobieta ktora zywiac sie uczuciami innych nie osiagnela swojego celu....

Gość pokraka intelektuala
ale to wkońcu dziewczyno Ty dajesz dupy 🌼 :)

Gość zieeeeeeeeeeeeew
nie łapiesz mała :) goguś " który myśli że może mieć każdą" to zblazowany koleś który zalicza panienki i szybko sie nimi nudzi , więc co ty mu możesz robić ? dawać ciała przez 2 tyg a pozniej i tak mu sie przejesz , o uczuciach zapomnij bo oni są z plastiku , no chyba ze lubisz takich gogusiów i chcesz sie zabawić to wtedy mozesz próbować swojej "intrygi" :P

Gość ladyklexyalexy
pokraka intelektualna..jak sam nick wskazyje Ja tu nic nie napisalam o tym ze uprawiam z nimi Sex ... wiec takze nie daje dupy dziewczynko , Robie tak zebym to ja miala z tego korzysc a nie Facet a korzyscia i satysfakcja dla niego byl by wlasnie Sex.

Gość a ja mam .......
ochote rozkochac ponownie swojego bylego i go zsotawic!!!! to co mi zrobil to nie miesci sie w glowie!!!!!!

Gość ladyklexyalexy
a co ci zrobil