Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mischa17

Co zrobić z tymi cycami???

Polecane posty

Mam 17 lat, mam troszkę tluszczyku na udach, ale ogólem umięśnione cialo i dobrą kondycję. Wzielam się za siebie w zeszlym roku kiedy rzucil mnie facet, bo powiedzial, że jak się do mnie przytula to się nie może odnaleźć w faldach tluszczu... Powiedzial to prosto w oczy... Zalamka. Wszyscy poradzili mi odregować na silce, więc tak się zaczęlo. schudlam ok. 19 kg, ale zostalo troszkę tluszcyku na udach :/ i coś nie mogę z tym skończyć, ale co tam... Jest dobrze. Tylko moje MEGA CYCKI... kiedy bylam grubsza byly wielkie, teraz są wielkie... Przeszkadzają w sporcie. Cholera myślam, że troszkę się zmniejszą, ale tu dupa. I niech sobie są wielkie, ale czy muszą być tak malo jędrne??? Ostatnio z trenerem ukladalam sposób na poprawę biustu, ale nie wiem czy to dużo da. Drogie kobietki czy znacie jakiś sposób? Stosuję kilka kremów i balsamów, masaże,ale dalej są oklaple... Co z tym fantem zrobić??? Czekam na odpowiedzi. tak na marginesie mam średnie D :/

Gość najlepiej uciąć

Gość eee tam prowokacja
Czy jakakolwiek kobieta nazwałaby swoje piersi "cycami"? Wątpie.

Gość głupia jesteś cy cuś
?

Gość powinien wiedziec...
pierwsze spadaja cycki (niestety) wiec chyba jakos dziwnie zbudowana jestes:) PS jaka diete stosowalas? CHAM Z TEGO FACETA!!!

jak już ma ktoś czegoś dość to nawet żali się na swoje cialo. Jak masz faldke gdzieś to mówisz zwaly, to jest raczej normalne. I trzymam się troszkę \"przerobionej\" 1000 , ograniczam się do 1200 :) i silownia. Ale moje PIERSI i tak mi nie spadly... Ja bym bardzo chciala poprawić ich jędrność.

Gość walduuuś
potrzebujesz osobistego trenera ds. piersi, mogę objąc to stanowisko, tylko powiedz ;)

Gość filanka
Nie widziałąm żeby któraś ze średnim D narzekała. marna prowokacja, marniutka...

Gość ja mam D i narzekam
filanka to się nie znasz. ja mam D i narzekam wolałaby mmieć B

Ja mam D i narzekam - ma rację, to jest klopot. Cholera nie należę do wstydliwych, ale glupio mi jest jak się ludzie patrzą na mój biust zamiast na twarz. Nie mogę normalnie robić różnych rzeczy, bo mi \'skaczą\'. Filanka nie wiem, ale pewnie masz male piersi, dlatego chcialabyś mieć wiekszę, ale ciesz się ze swoich A czy tam B Ale nie o to mi chodzilo, szukam kogoś kto zna jakiś sposób na poprawienie jędrności...

Gość znajdz jakiegos faceta
i neich ci robi masaż- dziala lepiej niz niejedne cwiczenia :) buzka

Gość ble ble ble...
Zlociutka... Nic z tym nie zrobisz. Jesli juz tyle kilogramow z siebie zrzucilas i prawie nic sie nie stalo z piersiami to -jak to okreslilas - dupa. To chyba sprawa genow czy cos takiego. Staraj sie tylko ujedniac je kremami i zimnym prysznicem. No i ciesz sie z tego, co masz. :-) Ten Twoj ex to rzeczywiscie palant. Ja mam C i tez nie jest mi do smiechu. Wolalabym B. Ale - "gdy sie nie ma co sie lubi, to sie lubi, co sie ma".

Hej! Ja mam 27 lat i mam duze cyce chociaz widuje wieksze ale wierzcie mi ze nie zawsze sa one atrybutem,czasami tak mnie wkurzaja.A i powiem tyle ze zadna dieta na cyce nie pomoze ,takie pozostana chyba ze w przyszlosci urodzisz dziecko i bedziesz karmila jest szansa ze sie zmniejsza

mysle ze byc moze moga tu pomoc zwykle pompki pracuje cala klatka piersiowa jak je kiedys robilam to troche sie ujedrnily ale to jest mega wisilek niestety :P