Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makaja

Ktos kto mieszka/przebywa w nowym jorku

Polecane posty

Gość Makaja

moze jest ktos kto mieszka, mieszkal w nowym jorku i wie gdzie na Queens albo Brooklyn jest sex shop. blagam o pomoc pilne potrzebuje kupic cos na wieczor panienski nie chce mi sie jechac na manhattan z gory dizekuje

Gość Makaja
mieszkam w Koluszkach:O serio😡

Gość Makaja
do podszywajacej sie... potrzebuje tej informacji wiec sie z laski swojej nie wcinaj jak nie mozesz mi pomoc. :O

Gość wiesz co jestes jakas ...
poryta ... pytac sie na polskim forum o takie rzeczy ... co chwalisz sie, ze tam jestesw USA ... a moze angielskiego nie znasz ? ... normalna osoba zapytala by sie ludzi na jakims forum w USA ... pojechala do USA i juz zdurniala - jak wiekszosc Amerykanów ;/

Gość Makaja
obciągam z połykiem portorykom:)

Gość Makaja
taaa. dzieki serdeczne wiem ze jest tu sporo osob ktore nie mieszkaja w polsce wiec nigdy nic nie wiadomo a skad wiesz ze sie nie pytam na amerykanskich forach? przeszukalam juz google. nie pomoglo i nie wqurzaj mnie z glupimi komentarzami bo nie znasz mnie zupelnie wiec daruj sobie swoja ocene - z gory dzieki jest moze ktos kto sie orientuje?

Gość wiesz co jestes jakas ...
No brawo ... tym bardziej przekonałaś mnie o swoim debilizmie ... :D Pomyśl ... skoro mieszkańcy USA nie wiedzą gdzie jest ten sklep , to tym bardziej Polacy nie będą wiedzieć :P