Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąpa

kąpstwo jest moim znakiem firmowym

Polecane posty

Gość ostrożniemijajKalisz

Gość Skąpa
Jak mi się kończy jakiś kosmetyk to rozcinam tubkę, nie mogę się oprzeć:(

Gość eeeeeeee to jest tylko
przesadna oszczędność.... moja mama np.... robi tak w jeden dzień powiedzmy na obiad jest rosół i kotlet surówką z ogórków kiszonych>>>> to na drugi dzień są krokiety z mięsa z rosołu i zupa ogórkowa z wody po ogórkach ;)

Gość eeeeeeee to jest tylko
skąpstwo to dla mnie jak ktoś sobie odmawia czegoś, żeby zaoszczędzić parę groszy.... a mam jaszcze nie zał numer z mamą znajomego.... ona mówi kiedyś do niego- Maciek choć pojedziemy po jajka do (tu nazwa miejscowości- oddalonej o 15 km) bo tam są 5gr tańsze- on pyta mamo a ile ich potrzebujesz?? a ona- tak z 15 :)

e tam nie jest źle , skoro sama sobie z tego zdajesz sprawa. każda wada wpół okiełznana przez uświadomienie sobie jej nie jest juz potworem :)

Gość Skąpa
Czasami naprawde ciezko mi z tym zyc, bo szkoda mi np wody i kapie sie raz na tydzien, dezedorantow tez nie uzywam bo szkoda mi na nie kasy, na wszystko mi szkoda, nie chce tego ale poprostu inaczej nie moge, poradzcie mi cos...

Gość ooooooooooooo
twoja mama nie jest skapa tylko gospodarna, dzieki temu pewnie mozecie miec kase na inne rzeczy