Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi1981

Czy to możliwe

Polecane posty

Gość mimi1981

Witam Czy to możliwe, żebym była w ciąży? Okres miałam 27 grudnia od tamtej pory kochałam się z mężem 5 razy. Od trzech dni boli mnie brzuch i jajniki, ciągle chce mi się spać, boli mnie głowa, jestem rozdrażniona i dziś zaczęły boleć mnie piersi. O dziecko staram się rok. Proszę o odpwiedź.

Gość z naszym kobiecym
organizmem wszystko jest mozliwe.. ale zrob pretest..

Gość mimi1981
Co to ten pretest?

Gość lilitka
test ciążowy

Gość hmmmmmmmmmmm
hmmm to co opisujesz to sa moje objawy dzien przed miesiaczka.... ale moze z toba jest inaczej

Gość mimi1981
Miesiączkę powinnam mieć dopiero ok. 25 stycznia więc to jeszcze za wcześnie. A na test ciążowy to chyba jeszcze za wcześnie? Gdzieś czytałam, że robi się go dopiero w dniu spodziewanej miesiączki.Może się mylę... Czy to możliwe abym była w ciąży? Czy któraś z was miała takie objawy po czterech dniach od zapłodnienia?

za wczesnie na objawy ,jesli zaszlas w ciaze to jeszcze nawet sie nie zagniezdzilo bo to trwa okolo 6,7 dni... z testem nalezy poczekac do terminu spodziewanej miesiaczki...a swoja droga to ja tez mam termin @ na 25 stycznia i szczerze mowiac mam nadzieje,ze nie przylezie ochydny.... nie wiem czy tobie zalezy na ciazy? jak chcesz pogadac zapraszam na topik\"czy jest tu staraczka o tej porze\" pozdrawiam

i nie rob zadnych pre testow,one niby wykazuja juz wczesna ciaze po 7 dniach od zaplodnienia ze wzgelu na wzrost hcg, ale nie warto tego robic z roznych wzgledow, takze radze poczekac:)

do malolepza: z jakich wzgledow wg Ciebie nie warto robic pretestow?

Gość ja tez uważam że
nie warto robic tych pretestow podam przyklad : w 8 dni po zaplodnieniu zrobila i wyszedl negatywny w dniu @ powtorzylam i jednak sie okazalo ze jestem w ciazy gin mi powiedzial, że onie nie zawsze sa w 100 % wiarygodne i najlepiej robic w dniu kiedy masz dostac @ dlatego wczescniej szkoda kasy :P

ok. ale czulosc ma ponad 90%.. mi w 7 dzien wyszedl negativ i tak tez bylo.. dzieki Bogu ze nie czytalam wtedy forum na kafe bo bym sie strasznie schzowala

nie mowie,ze nie robic,ale nie zawczesnie tzn nie po 6,7 dniach od mniemanego zaplodnienia.tylko po terminie spodziewanej miesiaczki, nie warto sie nakrecac,biologia kobiety jest tak skonsrtuowana,ze dochodzi nieraz do mikro poronien i wiele kobiet o tym nawet moze nie wiedziec,wiec po co sie za wczesnie robic sobie nadzieje....poza tym kazdy lekarz wam powie moje drogie,ze te testy w ogole sie nie powinno robic,no chyba,ze ktoras nie chce ciazy i jak najszybciej chce sie uspokoic,...dzieczyny ktore marza o dzidzi powinny mierzyc tempke po owu i jej podwyzszony poziom przez dwa tygodnie od sodziewanej miesiaczki sugeruje,ze malenstwo sie zagniezdzilo i zostana mamusiami... wiem,ze to trudne nie robic testu....ale jak juz to terminie@ pozdrawiam

Gość al1234
po skonczeniu tabsow (po 2 misiacach od skonczenia) kochalam sie 7 dni cyklu ale tylko na chwilke doslownie 4 sekundy jednak bez gumki facet przed wejsciem byl suchy :( a do wytrysku jescze duzo mu barkowalo :( po tem miaalm bialy sluz .W 22 dniu cyklu pojawil sie gesty serkowaty sluz po nim sucho az do dzis bo dzis zaczal sie znowu bialy sluz ale nie tak obfity..... nie boli mnie brzuch troche kluja mnie piersi tak jak przed okresem :( boje sie ze to ciaza za wszelka cene chce uniknac robienia testu a do swojej pani ginekolog mam prawei 4 godziny jazdy :( prosze wypowiedzcie sie na ten temat

Gość mimi1981
Ja bym bardzo chciała być w ciąży!!! Próbujemy już rok i 2 miesiące. Lekarz poradził mi, żeby mąż się przebadał ale on twierdzi, że za rzadko się kochamy i żeby jeszcze poczekać. Kochamy się ok 2 razy w tygodniu. Nie wiem czy ma rację? I nie wiem już co robić-mam nadzieję, że to objawy ciąży ale tak wcześnie... Napiscie coś...