Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz1983

Czy dziewczyny lubią dobrze zbudowanych facetów chodzi o budowe ciała ale penias

Polecane posty

Gość Wielki
Ja mam 24 lata 188 cm ponad 100 kg i chciałbym byc nieco mniejszy, jestem co prawda jak na swoje gabaryty zwinny ale jednak... Kiedyś jak łaziłem non stop po knajpach wielu chciało sie ze mna probować, bic itp chociaz ja nie zaczepiałem zazwyczaj i wielu tez sie przeliczyło, ale jedno wiem znam dużych i małych facetów tu sa fajni goscie i tu, to chyba nie ma znaczenia kto ile waży lub ile ma cm, jednak rozumiem niektóre forumowiczki bo przez to że nic nie robią tylko żrą i klikaja urosły już tak bardzo że sa wieksze od normalnie zbudowanych facetów i to ich boli bo jak facet może miec lepszy tyłek niż ja?? hahaha Rzecz jasna wizualnie lepiej wyglada jak wacet jest szerszy i wyzszy od kobiety ale jak np facet jest drobny a panna ma troche ciała to co to ma do rzeczy?? Ja przy 2 metrowej babie też bym sie czuł mały:D

dla mnie nie nie jest ważny aczkolwiek tylko na początku ale jak ktoś ma zryty charakter to nawet wygląd nie pomoże :d A ja oceniam ze jestem bżydki ale co z tego każda zmora znajdzie swoego amatora :D:DD:D:D i nie liczy sie to co kto ma w spodniach tylko liczy sie wnętrze i nierozumiem niektórych ja chciałem sie tylko spytać a mnie kobiety pojechały to jest bez sensu myślałem ze z forum można sie czegoś dowiedzieć ale na szczęście są tu normalni ludzi:D

Pierdole to, przyjęłam to za komplement, dziękuję :)

Łukasz w nagonce na Ciebie nie chodzi akurat o to czy w rzeczywistości dla kobiety liczy sie zawartość spodni, portfela, czy mózgu sprawa tkwi gdzie indziej - jeśli spytałeś o znacznie wielkści penisa albo muskulatury i umieściłeś swoje zdjęcia - automatycznie implikuje to Twoje podejście do patrzenia na siebie i traktowanie się w kategoriach przedmiotu. Przez te tematy sam założyłeś, że patrzymy na mężczyzn tak a nie inaczej - dołączyć do tego specyficzny klimat panujący na kafe :D i już mieszanka wybuchowa gotowa

jeszcze powiem tak kogląd na ćwiczących sie zmienił przez koksiarzy którzy popisują sie nie wiem czym napompowaną woda w mięśniach i dziewczyny patrzą na większego typka z dystnsem i to dużym ja tego nei rozumiem przecież to jest normalne jak kolo sobie ćwiczy a nie odrazu wyzywają bo większy niejaże tego sory że haotycznie pisze ale siedze już długo przy kompie panny sie ogółem boją takich większych bo odrazu kojażą ze koksiarz że ma nasrane w głowie a często okazuje sie że facet jest super :d ale to tyl;ko moje zdanie ja tam nie patrze czy kolo to jakis paker jak jest wpożo to spox i wogóle kolesie sobie wmawiają jak biorą ja moge każdemu dowalić i tłuką sie no i taka opinia panuje pośrud ludzi że jak kolo ćwiczy to już będzie głupi lub jest a może byc na odwrót:D

po prostu sie spytałem ale ok nie będe zakładał zadnych tematów bbo o nie ma sensu zjadą człowieka i huj a po co to komu :D

Wiecie, kiedyś szłam z moją koleżanką chodnikiem. Przed nami szła para, w której chłopak był troszkę niższy od dziewczyny. Moja koleżanka powiedziała, że nigdy w życiu nie chciałaby mieć chłopaka niższego od siebie bo to beznadziejnie wygląda jak chłopak jest niższy od dziewczyny. Spytałam, jej co by zrobiła gdyby nieoczekiwanie zakochała się w chłopaku niższy od siebie. Odpowiedziała, że nie zakochałaby się w takim. Fakt faktem, że niższy wzrost chłopaka może wzbudzać wiele kontrowersji, niekiedy śmiech. Jednak jest tak dlatego, ponieważ ogólnie się przyjęło, że WIZUALNIE LEPIEJ WYGLĄDA jeśli chłopak jest od dziewczyny wyższy. WIZUALNIE! Ale co z tego, że wizualnie będą wyglądać jak para z hoolywood\'zkich dywanów, jak np. będą się kłócić jak psy? Lepiej myślę, jest być WIZUALNIE NIEMEDIALNYM, a szczęśliwym z tą drugą osobą. O ile sie nie mylę podobny przykład przytoczył Pierdolę to. P.S.Pozatym dziewczyna zawsze może zrezygnować z butów na wysokim obcasie;)

tak to fakt że zostaje do smierci a na forum wszedłem z nudów i tylko sie spytałem ale widze ze niektórzy umieją odpowiedzieć a nie brech ale cóż i tak tych osób nie spotkam na zywo co się śmiały to moje szczęcie :D net jest fajny ale 90% żle człowiek go exploatuje :D

zgadzam sie z pirdole dobrze mówisz a najgorsze jak kobieta fajna fajna a okaże sie ze może człowieka w komplexy w prowadziać np ze ty nie jesteś bogaty jak on a ty nie jesteś dobrym kochankiem i to ci powie ogólnie kobiety tak na serio wybierają facetów a pużniej prubują ich kontrolować a nieraz sie nie udaje i wiązek sie sypie zeby mnie nie odebrały żle kobiety jest też tak w odwrotnej sytucji z facetami :D ale kobiety są bardziej przebiegłe:D

Pierdolę to, masz zaledwie 20 lat, a poziom inteligencji wyższy od niejednego 30latka. Nic tylko pogratulować takiego podejścia do życia i różnych spraw...

Pierdolę to, ja myślę, że więcej kobiet na milion jest normalna:) Może poprostu na razie trafiasz na te \"nienormalne\" ;)

ja też mam podobny tylko nie umiem sie wypowiadać logicznie o yto mi chodzi ze ja pisze co mi przyjdzie do głowy ale dla pierdole gratuluje dobry jest :D ale ja wole na zywo rozmawiać w pisaniu mi nie idzie jak juz zauważyliście dla tego niektóży mnie pojechajli:(

wiecie co fajnie spotkać normalne osoby a nie co gadają tylko bzdurki i umieją komuś dowalić

powiem ci tak zadko dziewczyny rozumieją facetów bo może być duży facet a zachowywać sie jak dziecko i musi sie nieraz komuś wypłakać ja tak nie mam :D ale jest tak często ale ja umiem też wczuć sie w sytuacje kobiety i jak nie umiem pomuc to poczytam troche i pomoge jak znajde sensowne rozwiązanie zawsze druga osoba która umie zrozumieć i pocieszyć jest bardzo cenna świat stał sie oziębły i bez uczuć :( i dużo osób to pokazuje swoją postawą i mało jest tych którzy sztuki pomagania sie nauczyły:d

\"Kobiety są cudowne\"... I tym miłym akcentem :D Dobranoc 👄

tak kobieta może szybko cie okręcić wokół palca jak już mówiłem to kobieta daje ci znaki abyc atakował:d on ciebie wybiera a nie ty ja swoim sexapilem potrafi dużo zdziałać nieraz aż na dużo:D

Ciao 🖐️ Dziękuję za miłą i jakże mądrą dyskusję :) P.S. Nie to, że ja też mam 20 lat :)

ej pierdole to idzeimy na jakiś temacik popisać załóz coś odnośnie kobiet ja też wejde ok pozdro

ziom ale napisz jak ten temacik sie dokładnie nazywa w jakim siedzisz ok bo tam jest tego pełno:(

ale na jaki tam w tamtym czacei wszedłeś na jaki temat gdzie jesteś daj dokładnie a jaki tam masz nik??

Gość No musi być prosty