Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kika8126

LODÓWKA

Polecane posty

Gość uppppppppppppppppp

Gość do stic
inox to kolor a nie nazwa :O

Gość holeczkka
uuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość heheh hehehe heheheON
A ja polecam Samsung ze srebrna powlaka antybakteryjna.Smigielko jest tez.Wazne jest no frost.Bo nie trzeba jej w ogole odmrazac-co jest horrorem.Poza tym ma jeden agregat-wiec jest ekonomiczna.Ma wyswietlacz i przyciski do ustawiania wszystkiego na zewnatrz i alarm otwartych dzrzi oraz zaniku doplywu napiecia.1,82m i trzy szyflady zamrazalnika na dole +kostkownica-(bardzo sprytnie zrobiona).Przekrecasz i kostki same wypadaja.

Gość heheh hehehe heheheON
up,up

Hmmm... Nie chcę Cię martwić, ale jeśli się nie mylę to Samsung jedzie na patentach LG :) Bo w mojej lodóweczce, która nie jest już pierwszej młodości, wszystkie te funkcje, które wymieniłeś jak najbardziej są :)

Gość talula
poszukaj sobie w euromall.pl mają duży wybór i świetne ceny ja mam amikę ale kupiłam ją parę lat temu. niestety strasznie mrozi-dużo lodu w zamrażarce

Jeśli potrzebujesz dobrej lodówki powinieneś skorzystać z oferty sklepu moderni.pl mają duży wybór sprzętu. Ja osobiście polecam lodówkę ELECTROLUX Santo:) ale wybór oczywiście należy do ciebie:)

mam lodówkę LG ale z modelu Kombi. strasznie podobają mi się lodówki Side by siede, czerwona.. czarna, kostkarka do lodów, barek wbudowany w drzwi.. pierwsza klasa. Ma ktoś z Was tą lodówkę? czy powłoka Titanium naprawdę jest taka... nieskazitelna?

ja nie mam, lae "macałam" w sklepie, bo mi się strasznie ta lodówka podoba :) i muszę przyznać, że nawet odcisków palców nie było :) mi by to bardzo odpowiadało, bo w tej chwili mam na wszystkim odciski małych łapek mojego synka :)

widzę, że nie tylko ja jestem taka ciekawska :D też sobie pozwoliłam sprawdzić jak te powłoki titanium w lodówkach LG się sprawdzają przy okazji wizyty w media i.. sama byłam mile zaskoczona. wydawałoby się że na wszystkich sprzętach inox widać ślady a tu jednak zoonk :D

Gość Bogdan - Polak z krwi i kości
No i chuj.

ja juz jestem właściwie zdecydowana na tą LG kombi z kostkarką i dystrybutorem wody... jeszcze tylko TŻ muszę przekonać, też mu się podoba, ale on by wolał mieć kostkarkę wbudowaną w drzwi, a nie dystrybutor... no ale myślę, że jak sobie porówna ceny to sie przekona, bo jak widziałam na ceneo nawet 500 zł możemy na niej w tej chwili zaoszczędzić, porównując do cen u nas w sklepach stacjonarnych