Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

LUDZIE JA MUSZĘ BYĆ NIŻSZA!!!!!

Polecane posty

Gość Karmelkowa czekolada
O tym ze chca byz wyzsze dziewczyny to slyszalam i wiem ze sie da ale nizsza:(??? < przytula >

Gość wąsik
pogodzic sie z tym jaki masz wzrost i czasem najzwyczajniej w swiecie usmiechnac sie do siebie w lustrze

Gość dziewczyno z czym masz problem
????????

Aga : stop. Ile masz wzrostu ?

Gość a kim niby
jabys miala ze 2 metry to bys mogla sie martwic...180 to wcale jeszcze nmie jest jakas tragedia

Wiesz moja kolezanka ma ponad 180. Ja mam 170 i ona jest wyzsza.. i mlodsza o 5 lat.Ale co z tego ?? Jest wielu wysokich ludzi :)

a ja mam 163 i czasami nie umiem sciagnac w hipermarkecie czegoś z wyzszej półki ooo to jest problem ...

Gość miszka2222
musisz sie zaczac garbic

jak znajdziesz metode to daj mi tez znac. ale mysle ze lepiej skupic swoja uwage na gorszych problemach . i cieszyc sie ze zdobyczy najbardziej plaskich butow jakie tylko uda nam sie zdobyc . :)

kurcze, ja mam 180 i dobrze mi z tym, wlasciwie to nawet uwagi na to nie zwracam:)

to pewnie marne pocieszenie, ale kiedyś kumplowałam się na studiach z dziewczyną, która miała 187 wzrostu (ja 160 cm). i byłam taka dumna, że Ona była moją kumpelką, zazdrościłąm Jej wzrostu jak cholera :P doszło do tego, że kupowałam buty na kilkunastocentymetrowych podeszwach....i wykrzywiłam kręgosłup (przez kilka tlat w nich śmigałam). nie warto się zadręczać....uwierz, jest wiele osób, które Ci zazdroszczą. ja do nich należe... pozdro 🌼

Gość a ja....u
do karmelkowej czekolady---piszesz ze jak ktos chce byc wyzszym da sie??prosze napisz jaka znasz metode :)

Gość MONIA 13
CZESC WSZYSTKIM!JA TEZ JESTEM WYSOKA MAM PRAWIE 180CM I MAM WIELE KOLEZANEK TEGO WZROSTU CO JA....NIEKTORZY NAM ZAZDROSZCZA,WIEC GLOWA DO GORY!!

Gość MONIA 13
JESZCZE JEDNO..W TLOKU ZAWSZE MOGE POODDYCHAC SWIEZYM POWIETRZEM:-)

Gość a czy jesttt
czy karmelkowa to jeszcze tu bywa?

Gość a mi sie nie
Agucha, czys ty oszalala??? Ja tez mam 180 cm i w ZYCIU!!!!! nie chcialabym mniej :-D

Gość aga8888
Ja też mam 180 cm :-D Może trochę to peszy facetów... i może mam dość pytań o to czy gram w siatkę czy kosza.. i może mam problemy z kupnem spodni.. ale jest fajnie, choć na początku też było mi ciężko się przyzwyczaić. nosze buty na obcasie ;-P

Gość kot25
można cię sktóric o głowę , tylko po co ? masz swietny wzrost

Gość Justii
agucha1712 ! Ja Cie rozumiem ! Od dawna mam kompleks nr 1 ze jestem za wysoka, wiem ze niektorym moze sie to wydawac dziwne ale na prawde jest to mozliwe. Jak widze na ulicy niziutkie dziewczyny to normalnie mi gul skacze:-) . Na dodatek jestem dosc szczupla i wygladam jak taki chodzacy patyk czy cóś...

Gość mandragora gore
Jesli 1712 to rok Twych urodzin, żadna zmiana wzrostu nie odmieni już Twego losu. Pogódź się z tym, co nieodwracalne.

Gość wiecie co dziewczyny
uśmiecham się jak to czytam. Mam 161 cm wzrostu i zazdroszczę wysokim, smukłym dziewczynom:) jakie to niesprawiedliwe:)

Gość komedia romantyczna
mandragora gore a dlaczago? ;) p.s mam 17 lat no ludzie!! jak macie dostęp to popytać jakiś chirurgów czy coś, proooszę

mandragora gore a dlaczago? p.s mam 17 lat no ludzie!! jak macie dostęp to popytać jakiś chirurgów czy coś, proooszę

Gość a ja mam 182
byłam modelką, wszystko świetnie na mnie leży, a do tego mam wspaniałego męża. Uwierz - są faceci, którzy uwielbiają takie wysokie kobiety!! Poza tym pomyśl o prawdziwych nieszczęściach, które spotykają ludzi i nie grzesz więcej taką głupotą . Tym bardziej, że raczej tego nie zmienisz. Albo utnij sobie ten pusty łeb.