Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANOREKSJA

Po co sie robio aktualizacje XP?

Polecane posty

Gość ANOREKSJA

Ja czegos takiego nie robie, po co to?

Gość Pytam sie
No lepiej nie rob jak masz nielegalnego :D

No,to prawda.Nawet nie wiem czy by coś zaktualizował.A dymek z napisem,że oprogramowanie jest nielegalne,zajął by trochę miejsca. Aktualizacje są potrzebne.Program i człowiek jest na bieżąco cały czas.Ja mam ustawione na automatyczne.Samo się robi!:D

Oprogramowanie, które trafia do Klientów, często jest pełne błędów. Tak duży program jakim jest XP wymaga ciągłych aktualizacji aby naprawiać te błędy. Czasami jeden naprawiony błąd ujawnia dwa inne błędy, które też trzeba naprawić.Aktualizacje takie nazywa się krytycznymi. Inny rodzaj aktualizacji dodaje nowe funkcje i możliwości do systemu. Przykładem takiej większej aktualizacji jest obecnie przeglądarka Internet Explorer (zintegrowana z systemem) którą można zauktualizować z wersji 6 do wersji 7.

Gość kurcze hmmm
chyba mam nielegalnego, kupiłam kompa z ogłoszenia a ja sie wogole na kompach nie znam.Ale gdzies tu na forum wyczytałam ze potrzebna jest taka aktualizacja wiec właczyłam ją, i co...komp mi sie co chwila wylaczał, było 38% aktualizacji(jakos w miejscu ten procent stał) i ciagle mie sie komp. wylaczał.Więc przerwałam te aktualizajce, po prostu ''wyłaczyłam aktualizaje'' w opcjach.Dobrze zrobiłam?