Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulesia

pomocy zle mi strasznie .....

Polecane posty

Gość kulesia

zle mi bardzo jest nie mam z kim porozmawiac...smutno....

Gość magdusiaa
co sie slonce stalo?:)

Gość dlaczego nie spisz

Gość kulesia
wszystko na raz ...dluga historoia z facetem w tle a raczej jako tematem glownym na dodatek w dublinie sama jestem...masz checi sluchac historii??:(

Gość kulesia
jesatem w irlandii,rozstalam sie z facetem po 6 latach...wyprowadzilam sie z kims kto zawrocil mi w glowie...uwielbiam go nadal...to naprawde skomplikowana historia...

Gość kulesia
mielismy zamieszkac razem..stwierdzil jednak ze nie jest gotowy na taki powazny krok ...ale ze uwielbia mnie straszliwie i nie chce zrywac kontaktu...

Gość dlaczego nie spisz
:O

Gość kulesia
poradzilam sobie z tym i o dziwo bylam nadal szczesliwa bo on ciagle daje mi duzo ciepla,troski,piszew dzwoni...

Gość kulesia
ale to bardziej sie skomplikowalo....bylismy razem na swiatecznych wakacjach w pl....spedzalismy razem kazda chwile....z boku wygladalismy jak para..imprezy.tulenie sie itp

Gość kulesia
on wrocil wczesniej di irlandii nadal pisal dzwonil po kilka razy dziennie,przy nim jestem szczesliwa...

Gość kulesia
stanelo na tym ze oboje sie uwielbiamy ale nie jestesmy gotowi na zwiazek...i ja i on mamy ten sam problem nie wiemy czego chcemy od zycia,,,

Gość kulesia
rozstalam sie z bylym zanim zaczelam spotykac sie z nim...

Gość kulesia
tak pisze o tym drugim ..przepraszam za chaos....:(

Gość kulesia
na razie to tak bardzo skrotowo chodz to ma wiele watkow i jest skomplikowane bardzo...

Gość kulesia
tak wiec byl sobie taki ze tak powiem luzny zwiazek...niby razem ale osobno...

Gość kulesia
z bylym od dawna sie nie ukladalo wiec nie zaluje niczego i ciesze sie ze z nim n ie jestem...przeszlam z nim duzo zlego...

Gość kulesia
to nie jest problem...decyzja o rozstaniu byla totalnie sluszna i nie zaluje jej ani troche...

Gość kulesia
tak wiec ja wrocilam kwczoraj do irlandi i moj ulubieniec przyjechal mnie odwiedzic....

Gość kulesia
powiedzial ze ma mi cos do powiedzenia ale nie chce zebysmy przez to zrywali kontakt...poklocili sie...

Gość kulesia
ze mieszka z dziewczyna ktora byla wczesniej tylko jego kolezanka do seksu...wiedzialam o niej i wiedzialam ze ja zostawil ze tak powiem dla mnie...i ze nadal chce spotykac sie ze mna ...ze tylko tego jest pewien ze nie chce mnie stracic....ale nie wie co bedzie dalej...ze z nia nie czuje sie szczesliwy itp...

Gość kulesia
ja sama nie wiem czy chcialabym stworzyc z nim powazny zwiazek ale tez jestem pewna tylo tego ze nie chce zrywac tej znajomosci...

Gość kulesia
chodzi mi o to ze czuje instynktownie ze warto dac szanse losowi i pograc w to dalej..ale z drugiej strony jak patrze na to z boku...to domyslasz sie jakie wysnuwam wnioski...jak kazda kobieta...

Gość kulesia
czyli to co widze w jego oczach to co mowi...to tania sciema??dzisiaj jak wychodzil powiedzial ze boi sie ze pewnego dnia przyjdzie a ja mu powiez ze to koniec...a on na to by nie pozwolil...ze tylko tego jest pewny ze nie chce mnie stracic,uwielbia itp i ze potrzebujemy czasu...

Gość kulesia
dla mnie nigdy nie byl niemily nie powiedzial zlego slowa a do tej kobiety przy mnie pisal niezbyt mile smsy...tzn nie straszliwe ale typowe dla scierajacych sie par...zreszta juz raz ja dla mnie zostawil...

Gość kulesia
dla mnie nigdy nie byl niemily nie powiedzial zlego slowa a do tej kobiety przy mnie pisal niezbyt mile smsy...tzn nie straszliwe ale typowe dla scierajacych sie par...zreszta juz raz ja dla mnie zostawil...i ciagle powtarza ze nie wie czego chce...ze wie tylko ze nie chce mnie stracic i ja wiem tez tylko tyle:(ze nie chce stracic jego...

Gość ...---...---...
przeciez to proste, chce miec dwie dupencje do pukania :o