Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKTAWIA-ŚLĄSK 52-55

KTO MI POMOŻE WYJŚĆ Z NAŁOGU ZAKUPÓW

Polecane posty

Gość OKTAWIA-ŚLĄSK 52-55

Bardzo prosze aby mi ktoś pomogł , dał dobre rady i wskazowki, od najmłodszych lat po czas dzisejszy uwielbiam namietnie robić zakupy ale szczegulnie dla siebie lubie dobre kosmetiki i oczywiscie ciuszki najbardzej to moja dziedzina to bluzki , potem spodnie torebki itp ale najbardzej z tego wszystkiego to bluzki mam tego mnustwo , pochodze pare razy wyzucam lub rozdaje bliskim . Mówie sobie sama stop juz starczy juz nie kupie dam spokoj ale jesli ide na zakupy choć podstawowe a coś spotkam ciekawego nie mogie sobie odmowić za nic w świecie i mowie sobie to juz ostatnia i tak jest cały czas nie jestem ulty milionerką ale jak przeciętna osoba starcza mi na podstawowe zakupy , zaczełam kupować jak zaczełam pracowac w granicach 20 lat teraz mam 55 lat moj nałog trwa juz przeszło 30 lat. Nieraz słysze od innych osob ze nie lubią chodzić po sklepach i mogą sobie odmowić choć im sie cos podoba ja niemogie , bardzo prosze o pomoc dobre rady , jak sobie odmowić kolejnej bluzki itp. jak zrezygnowac z tego towaru co mi sie bardzo podoba , co mam zrobić by nie robić zakupu kolejnej bluzki , bardzo prosze o pomoc dobre rady , czekam.

Gość hihihihihihihiihi
niestety nie pomogę Ci ponieważ sama jestem uzależniona od zakupów...u mnie na pierwszym miejscu są spodnie, wiem teraz że z wiekiem mi nie przejdzie :P

ja bym miala dobry sposób - zapłać rachunki za mieszkanie, zostaw sobie 50 zł tygodniowo na jedzenie a resztę dochodów przelej na moje konto :) gwarantuję skuteczność 100%

Gość fhj
ależ kupuj kupuj... a jaki masz rozmiar, może mi coś kupionego a nienoszonego podeślesz? ;>

Gość OKTAWIA -ŚLĄSK-52-52
To rada dla tych co maja co zgubić , ja niemam żadnych problemow iz mogie jesc to co chce i ile i nie tyje mam 175.cm wzrostu wymiary 92-62-92 waga 62 i co mam zgubić tłuszczu niamam same kosci .

Gość ja tez tak mam......
ale z kosmetykami,mam ich mnostwo,np.4 tusze to rzes,i to nie byle jakiej firmy.wszystkie kosmetyki mam dobrej marki.L`oreal to najtansze z mojej kolekcji.Tez wszystkich nie uzywam,tylko potem rozdaje,ale jak zobacze jakas nowinke na rynku to musze to po prostu miec.

Gość OKTAWIA-LĄSKA 52-55
CZEKAM NA DOBRE RADY

Gość lkhdfkldhfklsdjkljfkdjf
"mogie" :o kurde gdzie tak mówia a jeszcze bardziej piszą?? wiedziałam od zawsze że śląsk to wiocha :o Już sobie wyobrażam jak te twoje bluzeczki wyglądają. Bazar :D

podam ci numer mojego konta i co miesiąc zostaw sobie 1000 zł a resztę wyślij mi. Ja nie mam żadnej manii zakupów , wydaję pieniadze tylko na potrzebne rzeczy !!!A ty masz problem z nałogiem z głowy.

Gość oddaj mi swoja karteKredytowa

\'wiedziałam od zawsze, że Śląsk to wiocha\' - od zawsze, znaczy od kiedy? i skąd takie \'oświecone\' poglądy? wiochą jest Twpje stwierdzenie... wiochą podszytą ignorancją... :O

Gość OKTAWIA-śLĄSK 52-55
Hej babko piszecie ze Śląsk to wicha to jest wyłączenie twoj chory umysł napewno sama mieszkasz w wiosce zabitej dechamy gdzie o 22-godzinie zwijają już asfald z butow ci wychodzi słoma i w dodatku zazdroscisz bo cie nie jest stac w roku na jedna bluskie a mnie na kilka set i zal ci dupe sciska , widac ze pochodzisz z wichy zabitej deskamy.