Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka z kamionek

Wszystkie blondynki - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość elka z kamionek

szukam dobrej farby do bardzo mocnego rozjaśnienia włosów - chce miec super jasne ladne wlosy. dotychczas robilam balejaz w salonie fryzjerskim jednak rozjasniacz mimo wszystko bardziej niszczy wlosy niz farba. moja fryzjerka polecial mi wlasnie abym przeszla na farbe - polecila mi tez pewien odcien ale jak dla mnie to jest za ciemny. wiec wole sie zapytac Was jakiej firmy farb uzywacie i sobie chwalicie?

Gość skoro taki ci polecila to
pewnie dlatego ze taki bedzie ci pasowac zrob jasniejsze a bedzie wygladac jak te wszystkie stada plastikowych lalek:O

Gość proś o pomoc dziewczyny
o włosach farbowanych na blond. Ja jestem naturalną blondynką, nie mogę ci pomóc, ponieważ nie rozjaśniam włosów :)

Gość anetka*
ja od 2 lat uzywam rozjasniacza joanny i wcale nie niszczy wlosow tak bardzoo!!:):)najlepszy jst w sprey`u rozjasnia o 3 tony ale jest git!!

Ja moge polecic Garniere - super jasny popielany blond nie wychodzi tak zwany \"sikowaty blond\" :) ale z farba to raczej kwestia indywidualna

Gość natalia23
lepiej stopniowo rozjasniac włosy....moze uzyj koloru zasugerowanego przez fryzjerke a najwyzej za jakis czas rozjasnisz jeszcze bardziej.

Gość elka z kamionek
z rozjasniacza jednak zrezygnuje wiem ze niektorym nie niszczy tak bardzo jednak moje w szybkim tempie doprowadzil do zlego stanu mimo tego ze zawsze robilam to u fryzjerki. Garnier - a jaki rodzaj farby proponujesz? - Natea?

Gość ja uzywam tej
hm, myslalam, ze pokaze sie na strone kolor, ale jednak nie...musisz wybrac z listy kolor 100 i to jest ten, o ktorym mowilam.

Gość ja uzywam tej
to jest tez wlasnie Garnier, o ktorym pisze. Mi nie niszczy wlosow, ale farbuje zawsze tylko odrosty (oczywiscie :-) ) i w ten sposob mam ladne dlugie jasne wlosy, a nie sianko ;-)

Gość elka z kamionek
bardzo ladny ten kolorek ale czy rzeczywiscie wychodzi taki na wlosach?

Gość ja uzywam tej
tak, u mnie jest taki, jak na opakowaniu. Ani zbyt popielato-szarawy-mysi ani nie wpada w odcien kurczaka wielkanocnego. Po prostu ladny jasny blond.

Gość elka z kamionek
dziekuje Ci bardzo chyba sie skusze i wyprobuje garniera :) boje sie tylko ze bede musiala farbowac wlosy co miesiac - przy balejazu robilam to co 2,5 -3 miesiace

Gość ja uzywam tej
tak, niestety to jest ten ogromny minus rozjasniania wlosow. Trzeba farbowac co miesiac, bo inaczej sama wiesz ...:-) zaczyna wygladac strasznie nieestetycznie...

Gość nomi
jestem naturalną blondynką aczkolwiek w miarę latek włosy zaczęły mi ciemnieć i teraz jestem lekko ciemną blondynką ale i tak 4 razy w roku rozjaśniam delikatnie włosy przede wszystkim nigdy nie robię tego sama zawsze u fryzjera ( odkładam kasę ) po prostu nie chcę ryzykować mam ładne naturalnie kręcone długie włosy i boje się je zniszczyć robiąc to sama kolor ulubiony jaki mam nakładany to LEN z profesjonanej palety loreala oczywiście dodaje ze tylko u fryzjera ,byc moze do kupienia tez w sklepach . Po całym farbowaniu wiele osób dopytuje sie o ten kolor blondu jest naprawde wyjatkowy baardzoo polecam