Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sony_25

Dlaczego męzczyni sądzą ze kobiety do materialistki?

Polecane posty

Gość do ciebie katarzynko

Gość fe g
Bo kobiety chcą wiedzieć że facet zapewni im byt, na odpowiednim poziomie.... a faceci to odbieraja jako materializm

Gość dsadsasda
Ja tak wcale nie uwazam , polskie kobiety nie sa wcale materialstkami - udowodnily to ostanie wydarzenia gdzie kilkadziesiat a mowi sie nawet o kilkaset polskich wrazliwych kobiet postaralo sie umilic czas pewnemu biednemu uchodzcy z Kamerunu zdradzajac w wielu przypadkach swoich partnerow ( a ze ten czlowiek sie niewdziecznikiem to juz inna sprawa)

Gość Sony_25
Do załozenia tego tematu skłoniła mnie rozmowa z moim dobrym kolegą , ktory mimo wielu walorów psychicznych :), duchowych, fizycznych nie moze znależć odpowiedniej dla siebie partnerki. Jest niezalezny finansowo ale ciezko na to pracuje. Problem polega w tym iż uważa ze mimio tego ze my kobiety często podkreślamy jak ważne jest dla nas "wnętrze" tak naprawde za priotet bierzemy status majatkowy potencjalnego faceta czy tez łatwo nam zaimponować "wypasionym" wozem. Ja mam na to takie wytłumaczenie. Mówiąc ze kobiety to materialistki tak naprawde sam nim jest! i poszukujac kobiety zwraca uwage na takie z wyzszym wyksztalceniem , prowadzącym jakis poziom życia. Po czym jest zdziwiony jest ze taka kobieta ma wieksze wymagania niz ta ktora pracuje w sklepie.

Gość Sony_25
No własnie z czego wynika materializm ??? Szczerze to myslałam ze ten tamtam dawno juz nieaktualny. Rzadko kiedy spotykam sie z ludzmi( kobietami) , ktore wprost mówią ze dla nich najważniejsza jest grubość portfela. a moze cała ta emigracja ( Anglia, Stany) spowodowała ze panownie zaczeli fixowac i myslą ze my tylko patrzymy ile to oni funtów są w stanie zarobić.