Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto też zaczyna kucie

**SESJA** JUTRO PIERWSZE ZALICZENIE! A JA ...

Polecane posty

NIE MOGE SIE ZMUSISC DO NAUKI! :P

dodam, że to ostatni, 3 rok studiow a mi tak cięzko sie wziąć :P:P:P

Gość jeszcze nie
?

ja zaczynam od jutra :o w srode pierwszy egzamin :o i tez nie chce mi sie jak diabli :o

Gość Derrtyu
jak wam się nie chce to po cholere studiujecie ??? bo tak wypada ??? co za dulskie tu sie zabrały buahaha!! pewnie na wieś po 5 latach nie można wrócić bez magystra heehe. nie przejmujcie sie, nie meczcie sie, rzuccie studia , to ponad wasze siły - Biedronka w końcu też musi mieć kasjerki :P

Derrtyu ja Cie prosze :D :D :D Nie rozbawiaj mnie i nie wyjezdzaj od razu z tekstami jakimi wyjezdzasz. Nie musi mi sie zawsze chciec. Jak ide do pracy to tez nie zawsze mi sie chce i jakos nikogo to nie dziwi. I to nie jest zbrodnia. A studiuje bo mam taki kaprys :classic_cool: Zreszta moja sprawa. Nie chcesz nie czytaj.

w srode pierwszy egz termin 0 , wiec od jutra zaczne, bo jak pojade jutro to nie bede miala tam dostepu do neta:D a poza tym to musze pisac pierwszy rozdzial pracy:o

Gość lollllllllly
za mną już jedna zerówka, w środę następna, w czwartek kolos, w sobotę kolejna zerówka, w następnym tygodniu 2 egzaminy.... żyć nie umierać:D ale nie przejmujcie sie. DAMY RADE:) ja od 14:00 ide kuć:P

a ja w ten wtorek miałam ostatniego kolosa w mej karierze naukowej;] teraz jeszcze \'tylko\' obrona i koniec :) a potem się pomyśli:)

ja chyba po prostu muze wpasc w wir nauki ale chyba nawet nie zaczne wpadac jak juz bedzie koniec bo tylko 3 egzaminki mam :P

Gość Twoja sprawa ...
ale na pewno nie bedziemy się nad toba uzalać wiesz przeciez, że ........ bez pracy nie ma kołaczy :-D

wprost uwielbiam jak ludzie ktorzy maja tak wiele do powiedzenia nie wpisuja sie pod czarnym :D :D ale w porzadku... nie uzalam sie ja (bo tego nie zrobilam) i nie uzala sie nade mna ktos inny... i wiem wiem ale ponarzekac moge... taki juz moj babski charakter :D bez obrazy prosze ;)

A z czego macie pierwsze egz w tym semestrze???? Ja jutro z czegos co sie nazywa SYSTEMY INFORMACJI GEOGRAFICZNEJ :O

cześć dołączam do was, w tej chwili same zaliczenia na glowie. W każdym tygodniu po 2-3 kolokwia plus jeszcze jakieś referaty i inne zadania. Zwariować można. I oczywiście każdy prowadzący mysli że poza jego przedmiotem to nie mamy nic innego do roboty i zaliczenie zostawiają na ostatnia chwile.

a co studiujecie? ktory rok?

Gość zagryzka
A ja mam jutro pierwszy egzamin. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie umiem się oderwać od komputera, bo jak mi się pomyśli, że mam się zająć jakimiś głupotami, których nie lubię i nie chcę lubić, to mi się robi niedobrze. Aha, i dodam, że po prostu MUSZĘ ZDAĆ ten egzamin, bo mi się wszystko zawali. I co ja mam zrobić????

Gość Madziaaaaaaaaaa
Ja też mam exam we wtorek i nic nie zaczęłam jeszcze :)))) Dobrze,że nie jestem sama :) A studiuje na AE - Informatykę.

Wiec jak to u Was jest?? Liczycie na ściągi czy poraficie sie nauczyc w ciągu godziny?? hmm :P

ja w srode prawo administracyjne szczegolne ale to maly pikus.gorzej bedzie dalej prawo europejskie w przyszlym tygodniu ale to mysle ze tez przezyje. najbardzij mnie slabi gdy mysle oprawie konstytucyjnym panstw obcych :o ale zawsze w kazdym semestrze musi byc cos co odbiera checdo zycia:O a co studiuje? administracja na US. 1 rok uzupelniajace mgr. ale fajnie jest :) jednak lepiej bylo na dziennych :(

a umiesz juz cos? :P

masakraaaa u mnie :O ps. ściągacie ??

dobrze ze jutro popoludniu juz luz ;)

Gość nowa346
ja mam w sobote pierwszy egazmin drugi w niedziele ..ucze sie od tygodnia ale maciupenkimi partiami materialu najgorsze zostawialm na ten tydzien i nie wiem czy sie zdaze naumieć:D:P