Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerex

Przystojny, inteligenty to zdecydowanie za mało ale pracujący?

Polecane posty

moja inteligencja jest udowodniona testami na inteligencje, czy 160 to wysoki wynik?

myslisz ze jak osoba jest inteligentna to nie moze miec duzych problemow emocjonalnych?

Gość aaaniaaaaaa
tak tak wszyscy w to wierzymy

Gość i jestes z pod znaku bliźniąt

nie jestem spod znaku blizniat a poza tym wrazenie jakie sprawiam, jak sie przeprowadza test na inteligencje to nie podstawie wrazenia, wiec wrazenie moze byc mylne no widzisz stad moje problemy emocjonalne a znich inne problemy

Problemem jest nie samo istnienie problemów. Problemem jest oczekiwanie że ich nie ma, oraz myślenie że mieć problem to problem...

masz racje patison ja nie che sie pogodzic z tym ze sa problemy, boje sie ich to moj blad

Gość no na pewno masz
IQ 160 trzeba było wymyslic bardziej prawdopodobna liczbe

Rerex, co ty mowisz? Z tego co wyczytalam, to jeszcze studiujesz. W tym czasie nie ma obowiazku, aby pracowac. Pieniadze w zyciu sa wazne, owszem, ale w dzisiejszych czasach nie tylko mezczyzna zarabia na utrzymanie.

Gość a ja i_
a ja i bez pracy cię kocham:D

rerex nie spiesz się, wszystko pokolei skonczysz studia znajdziesz prace ozenisz sie wybudujecie z zona dom spłodzisz dziecko i... posadzisz drzewo :)

A moze IQ mierzyli Ci tam gdzie Dodzi-elektrodzi :D równie wiarygodne... A tak w ogole to musisz odrazu kazdej dziewczynie serwowac tekst \"studiuje, ale nie mam pojecia co potem mam robic\"? Nie mozesz jakos bardziej sprecyzowac co chcesz robic? Chociaz tak ogolnie... Bo na razie wglada na to ze po studiach CHCESZ byc bezrobotny

Na trzecim, to jeszcze sie nie denerwuj. Ja jestem na piatym i nie wiem co chce robic. Mam tyle mozliwosci...

Gość sumator
witam dyskutantow, problemy rzecz ludzka i kazdy je ma, biedny - ze kobiety na niego nie leca, bogaty - ze kobiety na niego nei leca (tylko na jego pieniadze) :D to co mzoe wyroznic to umiejetnosc radzenia sobie z przeciwnosciami i chociaz troche patrzec na swiat przez rozowe okulary (albpo przynajmniej bez czarnych) Jezli uznajesz ze jestes bez pracy i tego ci brakuje do poznania kobiety to szukaj pracy i Twoj problem zostanie rozwiazany. No chyba ze to taka wygodna wymowka - tak jak ludzi nie maja pracy bo jest bezrobcie. Podsumowujac, ja uwazam ze kobiety nie cenia tak pracy (a co za tym idzie pieniedzy), tylko cenia osobe za to ze taka prace potrafila sobie znalezc, a to oznacza ze i z innymi rzeczami sobie poradzi.

Gość Ale Cię
podsumował :)

Zalezy tez czy studiujesz zaocznie czy dziennie. Prace , tak zwana studencka, jest obecnie bardzo latwo zdobyc. Nie sa to niestety zajecia satysfakcjonujace, bardziej ambitne jednostki.

Dla chcącego nie ma nic trudnego :) Ja jako studentka na 2 roku zaocznych i na dodatek muszę dojezdzac do uczelni znalazlam prace jako wychowawca w osrodku opiekunczym. Każdy moze sie postarac o jakies zajecie

Gość dcerdf
kolejny - nie miałem nigdy dziewczyny ..... / Wiec powinieneś zmienić temat : studiuje i nie miałem nigdy dziewczyny ...

ja studiuje dziennie ale niektore osoby pracuja, a ja sam nie wiem czy wiecej byloby korzysci gdybym tez pracowal, mialbym mniej czasu no ale moze nie szkodzi sprobowac, moze lepiej bym sie czul, w koncu moge zrezygnowac a skoro nie mam noza na gardle to predzej mnie ktos przyjmie

Skad w ogole taki problem? Również dobrze kobiety mogłby zarzucac wam męzczynom ze jesteście niewierni? Powiesz ze nie wszyscy? Nie kazda kobieta tez jest materialistką,która skreśla faceta pod względem zasobów portfela. Jeśli nie lezy ci zachowanie drugiej osoby po prostu odpuszczasz bo wiesz ze nie jest Ciebie warta. Coraz cześciej zauważam ze poprostu wciskacie nam ten materializm. a tak naprawde w dzisjszych czasach w dobie feminizmu wcale nie zaimponujesz kobiecie grubym portfelem czy \"wypasionym\" wozem. Dlaczego ? bo co trzecia kobieta ma własne auto i sama zarabia na siebie! wiec perfumy moge kupic sobie sama i nie będe płakala z tego powodu. Tymczasem Wy! zaslepieni rządzą pieniądza, ktora ogarneła ten nieszczęsny kraj zamiast przytulić nas, przykrecić półke, wyniesc smieci czy poprostu pojsc na spacer wmawiacie Nam ze lecimy na pieniądze! A nasze szczescie, dobre samopoczucie wcale nie zalezy od tego czy wakacje spedze na Teneryfie czy w namiocie nad bałtykiem! ufff ulzyło mi :D Pozdrawiam

dcerdf no to prawda ale czemu mialbym odrazu zmieniac temat? takich tematow bylo juz duzo a ja klade nacisk na pewna konkretna rzecz

Bo faceci teraz sa leniwi! Jak kobieta ma wymagania i nie idzie do lozka za postawione piwo, tylko wymaga zaangazowania wiekszych srodkow (nie mam tu na mysli materialnych) to jest materialistka! bo tak facetom wygodnie.

A moze zamiast martwic sie o pieniadze i tracic czas na forum weź sie za nauke to dostaniesz stupendium naukowe i po kłopocie :P

to z takim IQ trzeba sie jeszcze uczyc? nie daja stypendium za sama jego wysokosc? :P

no nie dają, z tą inteligencja nie jest jak widac zawsze tak jak sie ludziom wydaje, moze nawet jej nie byc widac, podobno jak ktos ma wysoka inteligencje tą zwykłą a niską inteligencje emocjonalną to na nie wiele sie przydaje ta pierwsza