Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

vichy normateint podkład

Polecane posty

Gość alu
też bym chciała wiedziec

Gość wejdź na Wizaż
ten podkład ma 4 i to bardzo pozytywne opinie:)

mogłabyś mi podać linka? dla zainteresowanych: podobno w lutowym \"Cosmopolitanie\" jest próbka tego podkładu

Gość próbkę
dzisiaj wypróbowałam. Dosyć ładnie kryje, no i co najważniejsze cera jest matowa przez cały dzień. Naniosłam go rano o 7 i do teraz mam matową cerę , bez nanoszenia pudru. Co prawda nie mam bardzo tłustej skóry, ale niektóre firmowe podkłady błyszczą się na mojej cerze po 3-4 godzinach , a ten nie. Producent zapewnia 8 godzin, ja stwierdzam , że matuje na dłużej.

Gość zachowuj się
niekulturalnie i rzuca mięsem...🖐️

Gość Wnerw wielki
juz jest cosmo w sprzedazy i czy sa jakies odcienie??

Gość Wnerw wielki
Tylko zazartowal :D mocne to bylo :D

w cosmo jest nr 35- sand, przynajmniej ja taki mam... jesli dobrze rozumiem, to walsnie ktos piobiegl po cosmo za 5.90 zeby miec probke tego podkladu?! :P anikt nie wpadl na to, ze mozna sie przejsc do apteki i tam dostanie sie probke za darmo albo i nawet wszystkie odcienie, zeby sobie sprawdzic w domu i dopasowac ?? :)

Gość Wnerw wielki
Za darmo..?? Serio?

Gość Wnerw wielki
czarownica_agata--> moze wiesz. mam raczej jasna karnacje, co bedzie lepsze nude czy opal...?? Bo z innego podkladu (muss matte) mam nude....

próbkę za darmo? od kiedy? jak już dają to tylko gdy kupisz kosmetyk danej firmy za conajmniej 50 zł

Dostałam dzisiaj próbkę tego podkładu, a kupiłam herbatkę tylko i podkład jest rewelacyjny!!!! Co prawda zamówiłam już wczesniej sobie z Max Factora, ale ten na pewno kupię!!! Cudownie kryje, a nie ma efektur maski, a podkreślam, ze mam cerę z niedoskonałościami, naczynkową i mieszaną. Śwetna cera! Jak z reklamy!!! Chyba pójdę po jeszcze jedną próbkę tego podkładu.. Boski!!! A kupię na pewno sobie, tylko muszę znaleźć najatrakcyjniejsza cenę.

Gość klotka
Wyprobujcie sobie podklad REVLON COLOR STAY . Rewelacja a pewnie duzo tanszy niz Vichy

mam próbkę odcień sand, ale spróbuje dopiero jutro ,na dzisiaj mi szkoda bo i tak nigdzie już nie wychodze dostępny jest w 4 odcieniach : podaje od najjaśniejszego do najciemniejszego 15 opal 25 nude 35 sand 45 gold

Gość no wiecie co.....
przeciez ten podkład kosztuje 65zł!:O Nie mozecie kupić normalnie podkładu, tylko jakąś głupią gazetę za 6zł????:O Rany... Podkąłdy MF czy Loreal maja takie same ceny i jakoś nikt nie płacze. Klasyczna średnia półka.

Gość Agnieszka K
Ja kupiłam ten podkład za 54zł i rewelka jak dla mnie. Tylko kolor sand troszeczkę za ciemny, polecę i kupię o odcien jaśniejszy a ten zostawie na lato... Będzie w sam raz:-) A co do ceny to wcześniej używałam Loreal "infaillible" za 64 zł i nie był aż taki super, czoło się po 2h świeciło a gwarantowali 16h matu :-) Nie ma co oszczędzać na kosmetyku który jest stosowany codziennie i latami, wkońcu ma chronić i upiększać co nie :-)

Gość a ja mam pytanie jaki
jest ten najjaśniejszy odcień?????? Czy jest różowy, czy raczej żółtawy? I czy rzeczywiście jest jasny? Bo dla mnie każdy podkład Loreal czy MF oraz innych tego typu firm jest za ciemny...:( Może ktoś wie, jak wygląda kolor Ivory w Rimmelu Recover- ja potrzebuję taki odcień, albo jeszcze jaśniejszy... Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość jak jest ten najjaśniejszy
odcień, moze ktoś napisać...?

nie mam tego koloru , ale z tego co widać na ulotce to jest to odcień dosyc jasny taki beżowy http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.estyl.pl/sklep/product_image.php%3Fimageid%3D852&imgrefurl=http://www.estyl.pl/sklep/customer/product.php%3Fproductid%3D16272&h=50&w=100&sz=3&hl=pl&start=11&tbnid=jziaR_fOoTFAoM:&tbnh=41&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Dcielisty%2Bkolor%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26rlz%3D1T4GGLR_enPL203PL203%26sa%3DN cos pomiędzy kolorem 01 a 02

Gość eh no właśnie.....
Bo Vichy to to samo, co Loreal, a oni zawsze mają wszystkie podkłądy takie ciemne i pomarańczowe:( A ja potrzebuje zupełnie jasny..:(