Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

vichy normateint podkład

Polecane posty

Gość a ja dzisiaj chciałam kupic te
n podkłąd, ale w aptece nie było testerów....:O Czy oni nie mają tam testerów do kolorowych kosmetyków???:( To skąd mam wiedzieć, który odcień pasuje i czy w oóle jakiśmi pasuje???:(

Gość alu
uzyłam, ale niestety dla bardzo tłustych cer to nie odkrycie :( po godzinie juz sie swiecilam :(

Gość alu
a najjaśniejszy to opal

Gość grack
Eh dziewuszki :) jak to za darmo nie dadzą próbki ??!! jasne że dają i nie trzeba nic kupować ja mam juz dwie probki a w piatek ide po kolejne dla psioly :) pozdrawiam PS. Nawet ulotke dostałem no ale jestem probkomnianiakeim :))

Gość BULINKA 26
Temat troche stary ale dla mnie aktualny i ciekawa jestem innych opinii. Zastanawiam sie nad tym podkladem bo z tego co przeczytalam to calkiem niezle matuje. Tylko ja mam na prawde tlusta cere i inne podklady po 2 godzinach powoduja, ze cala buzia mi sie swieci. Swieci? Jest jakby mokra i musze radzic sobie z chusteczkami Czy warto kupic ten podklad do cery tlustej?

Gość BULINKA 26
Cos ktos poradzi?

Gość TO JA 0
Produkt bardzo dobrze się rozprowadza i długo utrzymuje świeży makijaż. Polecam również Maybelline - Ever Fresh, dopóki nie odkryłam Vichy stosowałam go przez kilka lat i byłam z niego bardzo zadowolona, a w dodatku jest niedrogi. Pozdrawiam

Gość malpaaa
kupiłam go wczoraj, odcień 15 opal (idealny dla mojej jasnej cery, w ogóle go nie widać) radze poprosić o testery lub próbki, bo dostępne są tylko 4 odcienie, a cena tego podkładu jest dość wysoka ok65zł, żeby pozwolić sobie na pomyłke ładnie kryje, jest lekki, dość długo matowi, a cere mam tłustą, po paru godzinach, po innych podkładach wygląda, jakby była smalcem posmarowana ;P idealny do codziennego stosowania, a na szczególne okazje polecam revlon colorStay (świetnie kryje, ale jest za "ciękżki" na dzień) pod pokład stosuje krem normaderm do cery z niedoskonałościami i nie zauważyłam, żeby podkład się wałkował na tym kremie :)

Gość iaaaaaaaaaaaaaa
ja mam i normateint i revlon color stay. vichy najjasniejszy czyli 15 opal jest troche dla mnie za ciemny, ciemniejszy od revlona 110 ivory, ktory jest idealny.

Gość iaaaaaaaaaaaaaa
aa no i po obu lsni mi cera ale mam wrazenie ze revlon dluzej matowi.