Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

Błaaagam,jak mam wyleczyć się

Polecane posty

jak mam wyleczyc się z tej chorej miłości do pewnego chłopaka, jak go nie widzę 2 miesiące to jest o.k a jak go znowu zobacze to wszystko wraca. Nie chcę tego, zresztą on ma dziewczynę a ja mam chłopaka w dodatku mamy dziecko. Tylko że mój partner wielokrotnie mnie skrzywdził i moja miłość to niego wygasła, teraz gdy stara sie to naprawić ja juz nie wiem sama czy zależy mi na nim. A tamten chłopak tak mi sie wydaje(mam nadzieje że sie mylę)też coś do mnie czuje. Wysyła mi sygnały króre może mylnie odczytuje. On bardzo mi sie podoba, jest super, tylko to wszystko takie trudne. Chcę sie odkochac, chce zeby wszystko potoczyło sie własnym torem. jak to zrobić, mam dość tej męczarni!chociaż on tak mi sie podoba, zreszta mieszkamy bardzo blisko siebie, czasami mam wrażenie że on znajduje sobie wymówki żeby do mnie chociaż na chwilę przyjść i bardzo lubi mojego syna. doradzcie mi proszę, nie zostawiajcie mnie z tym samej. Błagaaam

Gość jsdbdsgbfyugb
pierdolnij się młotkiem w głowe :O

faceci czesto wysylaja nam sygnaly, ktore my mylnie odbieramy (mamy sklonnosc do przesady i za bardzo wszystko analizujemy), tez tak mialam, ale przyszlo mi sie w pore otrzasnac, bo nie wiem jak by sie to skonczylo :o facet, o ktorym myslisz ma kogos, Ty takze, moze dlatego ze pojawil sie ktos inny zamknelas sie na swojego partnera i nie chcesz probowac naprawic sytuacji z nim, ale ten inny chlopak tez moze Cie zranic, wydaje Ci sie atrakcyjny, bo jest daleko, jest nieosiagalny, na Twoim miejscu probowalambym nawiazc nic porozumienia z ojcem swojego dziecka, majac na celu dobro malenstwa, to wszystko, dziekuje za uwage :)

ale ja do ojca swojego dziecka już nic nie czuje i wiem na pewno że zakochałam sie w innym chłopaku. setki ludzi było w podobnych sytuacjach .

w takim razie probuj, moze porozmawiaj z nim, ja nie wiem jakie masz tu mozliwosci, czy mieszkasz z ojcem dziecka, jesli nie to pol biedy jak sie to mowi, tamten lubi Twoje dziecko, ok, ale co jesli sie mylisz co do jego uczuc?

Gość ja ona xxxxxxxxx
masz 2 wyjscia albo postawisz wszystko na jedna karte i wyznasz mu uczucie...albo bedziesz sie meczyc...tylko pomysl o konsekwencjach