Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche sie obawiam

po 4 latach znowu razem

Polecane posty

Gość troche sie obawiam

on mial wtedy 23 ja 24, minely 4 lata od burzliwego rozstania. On dojrzal, ja tez.Znowu razem. Czy ktos tez z was to przezyl? Udalo sie?

ja nie przeżyłam, ale jestem ciekawa jak Wam sie uda;) Odezwij sie po jakimś czasie i zycze powodzenia! 4 lata to długi okres, ale wiecie juz cos wiecej o sobie, choc tez nie mozna zamykać człowieka w jego przeszłosci.

Gość eularoiaaa
Myślę, że w końcu porozmawialiście ze sobą. To dlatego było tak burzliwie, bo nie było rozmów. Były one ale z osobami trzecimi, które starały się nadawać ci cech swoich np oceniła mnie ex kochanka według siebie, ze w lipcu05 jestem zazdrosna o dziecko, dlatego mam smutną minę a mi się serce rozerwało, bo do mnie pisał czule, słał serca, wiedziałam, ze nigdy jej nie kochał byli ze sobą, bo ona potrzebowała pieniedzy, a tu nagle czytam: A. jest najcenniejsza dla mnie... trzeba to samemu przezyc aby wiedziec jak to boli... Byłabym radosna gdybym przeczytała V jest cenna dla mnie. Ale czekam na nastepne bobaski:) Własnie, jak sie ma kogos nowego, to sie nie słąwi ex kochankę A jelsi juz to dziecko:) dziecko, a nie obcą osobe..

eularoiaaa-----> ojjj...coś mi to przypomina....witaj..tylko czemu taka dziś zakamuflowana:P:P

Gość ale ta Alka to jest
:)

Gość eularoiaaa*
Nie kamufluje się:) Podoba mi się takie imie:) wiec je pisze:) I bardzo chciałabym, aby było dobrze, aby ona nie oceniała mnie, bo rządzi nią zawiść i zazdrość. Ale ona szybko tłumaczy się czyli kamufluje te emocje i czyny słowem: ja sama, wiesz itp Ja też jestem sama. swoje problemy sama rozwiązuje Poza tym jakby ona się czuła jakby jakaś tam ciągle nękała jej narzeczonego/męża swoimi sprawami. Wspieranie polega nie na tym, że ktoś rzeknie aj mi zle a drugii masz racje biedna jestes Ale na tym, że np ona: załoze firme, ale obawiam się plajty. Jak wyjsc z długów jak mi sie nie uda? Na ulice nie pojde zarabiac to wiem. Zaciagnac drugi kredyt? a moze wyjade zagranice i zarobie na dług? I teraz on: tak masz raje wyjazdlepiej sie oplaca Anie ona: ale ja sama. Nie wiem, nie radze sobie. Auto mi nie odpaliło. Ola słtykla rybke, a to a siamto. Che firme co mam zrobic? on; zrob tak idz tu, ja dam ci namiar na znajomego itp;) To jest wykorzystywanie.. a ja czegos takiego nie lubię. To bardzo okropne...jak wykorzystuje się dobrych ludzi... Tak on pomaga, doceniam to:) pisałam o tym gulku:) o tej trosce a stan tu, bedzie ci wygodniej, a nie musisz od 1 zwrotki, zacznij do drugiej:) ale tu nikt nikogo nie wykorzystał:) To dobry człowiek:)

Gość eularoiaaa*
14.01] 18:59 dzieki za to zdanie:) No widzisz tutak jednak zle mnie oceniła... I co gorsza miało to wpływ na moje relacje z Nim:) No widzisz:) A nie byłoby tego, gdyby nie no własnie:) :)

Gość do eularoii
zastanawiałaś się nad pójściem ze sobą do lekarza specjalisty? przydałby Ci się dobry psychiatra. nie piszesz na temat.

Gość eularoiaaa*
jesli sie wczytasz to bardzo na temat bycie z dali.. to jak rozstanie.. taki sam ból

Gość gregege
troche sie obawiam a jak dlugo byliscie ze soba ??

Gość troche sie obawiam
Moi rodzice - udało się zajebiście :-) Jak u Ciebie doszło do wznowienia kontaktów?

Gość gerga

Gość tgjijtygi

Gość nie wierze w
takie powroty !!!! wiem bo sama to przezylam ale co bede pouczac ... Twoje zycie twoje wybory ... ;)

Gość uiuo

Gość hukmt

Tez tak mam...moj byly (rozstalismy sie 4 lata temu) ,poznal nowa dziewczyne jest z nia te cale 4 lata a ciagle namawia mnie na spotkania,pisze,dzwoni...Dzisiaj znowu chce sie ze mna spotkac... Ale po co ? O co chodzi?