Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania-buziale-

dziwny kaszel

Polecane posty

Gość Ania-buziale-

od paru tygodni mam strasznie duszacy kaszel i bylam z tym u lekarza, mialam rendgen klatki piersiowej i zatok. okazalo sie ze mam cos z zatokami i dostalam antybiotyk, lecz to nic nie pomaga...dalej mam ten kaszel i sie dusze. lekarz stwierdzil ze jesli to nie przejdzie to da mi wziewy sterydowe bo moze to byc poczatek astmy:/ co wy o tym myslicie??

Gość gość

Łatwo można sobie poradzić z inhalatorem Familino. Jeśli chodzi o prosty ale już wydajny model który jest w stanie wygenerować aerozol z małą czasteczką tak żeby lek dotarł też w głab dróg oddechowych to ten się nada.

Gość gość
Dnia 13.05.2019 o 12:46, Gość gość napisał:

Łatwo można sobie poradzić z inhalatorem Familino. Jeśli chodzi o prosty ale już wydajny model który jest w stanie wygenerować aerozol z małą czasteczką tak żeby lek dotarł też w głab dróg oddechowych to ten się nada.

Również polecam

Gość Gość

Jestem zadowolona z inhalatora https://novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja, a to z prostego powodu. Zatoki oczyszcza rewelacyjnie, gardło nie kłuje. Bezpieczne maski z funkcją regulacji. Jak przeglądałam inhalatory w aptekach i sklepach internetowych to nigdy nie widziałam nawet dożywotniej gwarancji, a ten włoski producent zapewnia od ręki.