Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trewqtrewq

Portale randkowe to totalna ściema

Polecane posty

Gość trewqtrewq

Gość trewqtrewq
Bo Kobitki tylko klikają zero jakieś konkretnej

Gość hajnalka
Wszytsko zależy od nastawienia. Dla mnie - ale z mojej winy - to też ściema:O

Gość a ja tak wlasnie
poznalam swojego meza wiec to nie sciema. Sprobujcie na randki.o2.pl

Też mam złe wrażenia z tych portali randkowych:D, ale co było to mineło;)Większość na tych portalach nie wie czego chce:O

Nie miałam jeszcze oazji sie o tym przekonać,ale ponoć teraz takie są \"trendy\" ;) ponoć zwłaszcza dla niesmiałych i zapracowanych.

Gość trewqtrewq
no i proszę sa takie które się przyznają

nie wiem czy to TOTALNA ściema wiem jedno Ramirez, że moja koleżanka, która pracuje z mężczyznami widzi jak zabawiają sie wypisując do dziewczyn np z sympatii pl, choć nawet nie zamierzają ich poznac osobiście, a tym bardziej związać się sami są w udanych związkach, a w pracy im się po prostu nudzi jeden z nich nawet niedługo się żeni, co nie przeszkadza mu pisać nie będę oceniać takiego zachowania nawet sama goję rany po netowej znajomości choć mnie znaleziono a ja nie szukałam tzn po prostu facet napisał do mnie na komunikator wiele miesięcy trwała nasza znajomość i ...uwierzyłam teraz nie wiem czy kiedykolwiek komukolwiek jeszcze uwierzę, a na pewno nie na necie pozdrawiam i ...życzę powodzenia i ostrożności PS piszę o mężczyznach bo jestem kobietą nie wiem być może kobiety postępują podobnie 🌻

Gość trewqtrewq
zapracowany

Gość trewqtrewq
kobiety kokietują obiecują ale nic z tego nie wynika

Gość ja tez raz spróbowałam
i najbardziej wkurzało mnie to ze nie mogłam byc pewna czy ten ktoś nie pisze podobnych "farmazonów " to całej reszty dziewczyn... I zawsze mysl "pewnie juz sobie znalazł tam lepsza"

Gość trewqtrewq
chyba lepsza jest szklaneczka niżeli kobitka

Gość trewqtrewq
z netu

merynka Dlaczego pozwoliłaś się oszukać , dlaczego właśnie jemu zaufałaś ? Czy Wy kobiety wierzycie bardziej w słowo pisane, niż powiedziane w realu przez faceta , jak to wygląda ?

Tu nie ma reguły:P, kobiety też robią to samo. Sam poznałem 2 co mnie zaczepiły a potem okazało się że mają chłopaka:D Chyba nudziło im się:O:D Chociaż można naprawde trafić na fajne osoby, tylko jak zawsze - gdzieś bardzo daleko:(

Gość trewqtrewq
Wszystkim babkom na tych portalach się chyba nudzi??

uwierzyłam mu, bo budził zaufanie Kuglarz mówisz o realnym świecie wiesz ile razy kobiety były oszukiwane przez mężczyzn właśnie w realu i odwrotnie ilu mężczyzn było oszukanych? wiesz ja nie odróżniam netu od realu tzn tu w matrixie jestem taka sama jak w rzeczywistości nie udaję nie kłamię nie staram się lepiej wypaść jestem sobą myślałam, że godziny rozmów sytuacje, w których się pokazałam realnie, nie tylko z najlepszej strony coś znaczą okazuje się, że nie nie rozumiem tego jak można tak tracić czas z drugiej strony dlaczego mu się chciało poznałam go osobiście ale trudno rozmawiać o tym on się wycofał zanim się poznaliśmy i spotkaliśmy co z tego, że ja nadal jestem zaangażowana wiem jedno on nigdy nie był... dlatego nie radzę zwłaszcza osobom szczerym wrażliwym otwartym i delikatnym i ...tyle 🌻

No tak. Też się spotkałem z kilkoma kobieta \'zajętymi\' , szukały wrażeń i chciały usłyszeć dobre słowo od faceta, ponieważ wtedy mąż tej kobiety był akurat w pracy. Oczywiście po spotkaniu przy kawie kobieta mnie odpowiedziała , że bardzo dziękuje za spotkanie i tak dalej ale nic z naszej znajomości nie wyniknie , szkoda że mnie to co chwilę spotyka :(

Gość trewqtrewq
a ile facetów?

W takim razie dlaczego akurat tą drogą szukacie czy nie bardziej wiarygodnie jest w realnym świecie? Zawsze nawet najbardziej zapracowany człowiek przy odrobinie checi znajdzie chwilke by gdzies wyjsc.:)

Gość trewqtrewq
Brak czasu bo teraz uganiamy się za kasą nie za spódniczkami

Gość trewqtrewq
no i brak wiary w siebie

*NieGrzeczna*, Nie każdy potrafi szukać w świecie realnym;) Niektórym osobom przychodzi to bez trudu, niektórym nie.

Pracuję w technice , gdzie nie ma kobiet, tylko sami faceci tu są , więc gdzie mam poznać partnerkę , nie pójdę jej szukać przy trasie wylotowej na Katowice .

Nie przesadzajcie panowie kasa kasa ale to nie wszystko,przy odrobinie checi znjadziecie tez czas na relax,a co do wiary w siebie hmmm... to juz trudniejsza kwestia,ale tez do wypracowania,nutka optymizmu i do przodu :P

kuglarz Osz ty :P Juz mi tu nie mow ze nie ma gdzie w Wawie wyjsc,nie musisz odrazu na Katowicką jest wiecej ciekawszych miejsc tylko trzeba chciec :P

Gość ja tez raz spróbowałam
ja np mam srednia ochote poznawac kogos w klubie, oni zazwyczaj szukaja dziewczyny na jedna noc.... to niby gdzie kogos pozanwac ?