Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32 latka

Faceci po 30 ,czy oni kiedys dorośleja???

Polecane posty

Gość 32 latka

Mam faceta ktory ma 33 lata ,zachowuje sie ja dziecko, obraza sie szlak wie na co i nie odzywa sie do mnie.Nie powie mi o co mu chodzi tylko łazi i przechodzi koło mnie jak koło pustki. Zyjemy ze soba 13 lat,mamy dzieci ,jego zachowanie doprowadza mnie do szału.

Gość ...---...---...
widziały gały co brały 🖐️

Niektórzy tak mają aż do smierci. Własnie z podobnego powodu rozstalam sie z 40-latkiem... A mój ojciec ma prawie 60-tke i tez tak sie zachowuje...

Gość 32 latka
Widziały gały co brały :( jakby widziały to by nie brały. :( Coraz bardziej ten facet doprowadza mnie do obledu, ja juz mam chyba nerwice przez niego, nie wiem o co mu chodzi,jak sie nie odzywa to znowu zaczyna bez powodu morde drzec. Wszystko mu nie pasuje,dostaje napadów złosci i wsciekłosci. Bardzo błachy powod powduje u niego napad szału. A jak cos mu lezy na sercu to sie nie odzywa, on jest chyba psychicznie chory.

Gość ...---...---...
czyli 13 lat temu byl dojrzalym facetem, tak? i w miare upływu czasu zdziecinniał :o

Gość 32 latka
Nie ,to nie chodzi o to .Moze wczesniej był taki sam ,tylko nie widziałam pewnych rzeczy, no moze nie chciałam widziec. Wczesniej był pod innym wzgledem niedobry ,strasznie pił i robił awantury, miałam głowe zabita innym problemem. A zreszta teraz tez tak sie zdaza czasem. Z kim ja sie zwiazałam ???? :(:(:(:( idiota,tyran,despota,złosliwiec .

Gość raczej nie

Gość ...---...---...
wiec widziałaś kogo brałaś, to teraz nie chrzan że Ci źle!!!!

Gość Wodolot
Jestem facetem i mam 37 lat. Facet nigdy nie dorośleje.Zawsze będzie małym chłopcem , nie wiesz o tym ?? Ja lubię pierdzieć i dłubać w nosie.

Gość 32 latka
To wszystko jest wyniesione z domu, najgorsze jak mamusia wychoduje dzieci a nie wychowa. Jego bracia sa identyczni,to chyba nie jest zbieg okolicznosci. Jeszcze zeby tylko on był taki to mogłabym sie zastanawiac czy moze czasem ja cos zle robie. Ojciec ich pił, bił matke i oni robia identycznie to samo. My jestesmy niczym i nikim a oni sa wielcy, wszystko robia najlepiej ,wszyscy wszysko wiedza a nawet jak nie wiedza to kłoca sie z toba ze ty nic nie wiesz. Ich mamusia tez jest taka, nawet jak cos jest zielone to ona bedzie sie kłociła i w oczy bedzie patrzyła a powie ze to białe. Wszyscy sa po podstawówce(nie obrazajac innych) ,jeden chyba nawet nie skonczył, zaden nie ma slubu. A wszystkie jestesmy na utrzymaniu tych drani.

Gość 32 latka
Mam dosc jego fochów i tego zachowania. :(:(:(:(

Gość ...---...---...
wiec wy tez jestescie dzieciakami, skoro wiazecie sie z takimi typami, jakby nie mozna bylo sie domyslec jaka przyszlosc was z nimi czeka, tylko bujacie w oblokach liczac ze wszystko sie ulozy - to bardzo dziecinne!!!! :p:p

Gość 32 latka
Co ty człowieku gadasz???? przeciez nigdy tak naprawde nie wiesz z kim sie zwiazujesz,przez pare lat człowiek moze byc słodki,czuły najlepszy na swiecie ,a nagle moze byc potworem. Co do bujania w obłokach to moze masz racje,przeciez kazdy człowiek chciałby zeby jego zycie było życiem a nie męczarnia, człowiek sie łudzi ze bedzie lepiej :( Nie wiem kim jestes,ale wydaje mi sie ze własnie takim człowiekiem o ktorym mowa w poscie, bo inaczej byłbys przynajmniej troche zszokowany ta cała sprawa ,a ty odbierasz to jako cos normalnego :(

Gość hmm zauwazyłam własnie
wsrod znajomych ktorych znam juz troszke,ze byli bardziej "doroslejsi" i na poziomie w wieku 27-29 lat chodzi tu o facetow,ciezko to nazwac ale coraz czesciej zauwaza sie taki syndrom 30stki u facetow ze znamiast dalej "madrzec" głupieja i zachowuja sie niczym nastolatki zaczynaja sie bawic latac za nastkami i w ogole ciezko sie z nimi dogadac,coraz wiecej takich ciekawe czym to spowodowane? :O

Gość ...---...---...
sory 32 latka, ale jakos nie wierze, że normalny porzadny facet po kilku latach moze zaczac pić, bić, robic awantury, strzelac fochy itd., oczywiście są wyjątki, bo czasem zycie rzuca pod nogi takie kłody, że nawet normalnemu palma odbije, ale to są wyjątki a nie reguła!! zreszta sama mówisz, że pewnych rzeczy TY nie widziałaś, czy nie chciałaś widziec, on juz taki był od dawna, tylko TY miałaś klapy na oczach i naiwnie liczyłaś że JAKOŚ SIE TO ULOŻY!!! więc przestań mi tu psioczyć :p trzeba było patrzeć uwazniej z kim sie zadajesz, a nie teraz oczekiwac wspolczucia i poklepywania po ramieniu jaka to Ty biedna jestes bo facet taki niedobry!! 😠 i pamietaj, że MASZ TO NA CO GODZISZ SIĘ!!! :p

Gość 32 latka
Porzadny to on nigd nie był i nigdy nie bedzie, a uwaza sie za niego. Porzadni faceci przewaznie sa dobrze wychowani nie wychodowani. Człowiek jak młody to głupi i raczej mało patrzy z kim sie zadaje. Nie potrzebuje współczucia ale rozmowy.

Gość gołgoł
a ja mam super faceta po 30 nie jest wcale dziecinny wrecz przeciwnie bardzo dojzaly

Ja też mam fajnego faceta, już dawno po trzydziestce, a czasem jak dzieciak, co jest super!

Gość takie zycie
"Wszyscy sa po podstawówce(nie obrazajac innych) ,jeden chyba nawet nie skonczył, zaden nie ma slubu. A wszystkie jestesmy na utrzymaniu tych drani" Tak to jest jak się jest na utrzymaniu faceta,zrób jakies kursy zawodowe,dokształcaj się poszukaj jakiejś dobrej pracy i zostaw go inaczej do końca zycia bedziesz zdołowaną utrzymanką zalezna od fochów swojego faceta

Gość ładniutka
wolę być utrzymanką niż pracować,tylko brzydule pracują,jestem ładna więc faceci mają obowiazek mnie utrzymywać jesli chcą sobie pociupciać!! :P

Gość gołgoł
hahaah nie no nie wszyscy po podstawowce moj ma nawet mature a no utzrymuje bo sie sama na to godze moglabym isc do poracy ale nie musze

Gość 32 latka
Ja nie jestem po podstawówce,mam ogólne , mature a teraz zabrałam sie za studia, jestem na 2 roku. Radze sobie całkiem niezle i mysle ze po studiach znajde sobie jaka prace . On nawet o to jest wkurzony, bo po skonczeniu studiów bede 2 osoba w "jego" rodzinie z wyzszym wykształceniem, ale to jest mało wazne. Musze sie zabrac za siebie bo inaczej nerwy mnie skoncza. Szkoda ze nie mam gdzie mieszkac ,bo wyszłabym dzisiaj z tego bagna i nigdy do niego nie wróciła. Zadaje mi rózne pytania odnosnie zycie z przeszłosci, czy ja mam do cholery obowiazek opowiedania mu co robiłam jak miałam 18-19 lat. Wczoraj sie czepił o to ze nie mam na gg archiwum, i oczywiscie awantura.

Gość 32 latka
porozmawia ktos ??

Gość człapa
Ja słyszałam niezły tekst w filmie: faceci dojrzałość osiągają w wieku 3 lat ... potem to już tylko rosną :P Zgadza się zatrważająco często :P