Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaooone

Czy obecnie nie tylko na filmach kobiety golą włosy łonowe?

Polecane posty

Gość byłaby fajna gdyby nie te kros
i pewnie jesteś sam...

Gość kaooone
ja? no jestem sam a bo co?

bo moim zdaniem to jest obrzydliwe takie owłasienie ale nikomu nie nakazuje sie golić...napisałam tu cos takiego??? to kazdego sprawa choć mnie lekko smieszy....

Gość nic specjalnego...
nie ale zirytowal mnie ton Twoich wypowiedzi :O swoje zdanie mozna wykladac takze w kulturalny sposob, ktory jak widze jest Ci obcy

Gość to zależy od dziewczyny
i od tego, co lubi facet. Myślę, ze to jest swojego rodzaju moda, chociaż zara zkażdy powie, że higiena:o Ale nawet jak się ma włosy, wystarczy się myć. Ale kiedys była moda na włosy i luz, jak się ktos golił, to był właśnie odbierany jako zbok:p A teraz jest moda na wygolone babska. Więc się wszystkie golą. Ja wiem tyle, z esię mój chłopak ani brat ani żaden znany mi facet nie goli pod pachami ani na nogach, na łonie i na tyłku to nie wiem, ale nie pdejrzewam. Widziałam kilku moich przyjació, nago i tez nie zauważyłam, żeby się golili... Mój chłpak tylko sobie przycina futerko. Ale dla mnie nie ma nic bardziej podniecającego niż męska, jędrna, mała, włochata dupcia:classic_cool: No bo to jest fajne, męskie, podoba mi się i njuż. Ja mam gładki tyłek, a on ma włochaty:) Sama się golę, ale nie zupełnie, bo potem mam strasznie poobcierana od ubrania skórę:O Zoastawiam sobie pasek. Ale mojemu chłopakowi tez nie przeszkadzałby busz między nogami- jemu jest wszystko jedno, co robię ze swoim ciałem, i tak mu się podobam.

nie rozumiem? jak nie kulturalny?? no bo dla mnie to fetyszyzm jest troche i tyle.... dobra uniosłam sie troche ale zaraz nie wygaduj mi tu o braku kultury... to tylko temat o włosach łonowych hehe...a tu zaraz takie coś... dziwne byo dla mnie ze ktos jeszcze teskni za takim stylem bycia \"tam\" i dlatego napisałam tak a nie inaczej...myśle, ze i tak zrobiłam to w normalny sposób...mysle, ze inni by go wyklęli za takie uwielbienia

Gość byłaby fajna gdyby nie te kros
bo która dziewczyna zechce faceta z wiszącymi włosami pod pachą?No chyba że nie zobaczy:) dobranoc

dobra peace... ja ide stąd...temat smieszny a przy tym kontrowersyjny....paaaaa

Gość nie przejmuj sie ........
jeszcze nie wszystkie sie goa tam na 0 czy mały pasek.... i zeby nie był nie mówie o buszu "tam"

Gość ROB29
ja sie gole regularnie pod pachami i od czasu do czasu wlosy lonowe i to bez wzgledu na to,czy jestem w zwiazku,czy samotny!i nie czuje,zeby odbieralo mi to meskosci. co do kobiet-pod pachami to obowiazek,jak widze dziewczyne,ktora podnosi rece i...busz-wszystko mi opada! co do łona to powiem tak:wole lekki trawniczek (nie taki BUSZ jak na tej fotce),nawet przy sexie oralnym mi to nie przeszkadza...ale jak dziewczyna ma wygolona-tez jest dobrze! pozdro:-)