Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty kat

jacy sa mezczyzni blizniacy, ktorych znacie?

Polecane posty

Gość kitty kat

Gość kitty kat
no pewnie ze, sa ale jacy???

Gość eeeeeeeee-
sa beznadziejni....

moj maz ma brata blizniaka, tyle, ze dwa rozne charaktery, mowia, ze moj jest inny, w sensie fajniejszy, tamten jakis anormalny

Gość yasarunieczka
beznadziejni o dwoch twarzach nie warto z nim i

Gość panna nikt*
Mój maz to bliźniak,potrafi zaskoczyć.Bardzo skryty do końca to go nie znam chyba(mamy dziesięcioletni stac małżeński),straszny materialista,znaczy wydaje się być takim bo mocno stąpa po ziemi a uczucia chowa głeboko i bardzo mało ich okazuje.Trzeba się nuczyc zyjąc z bliźniakiem ze nie za czesto mówi kocham i nie jest zbyt czuły ale za to jest doskonały w łóżku:),ma duży tenperament.Jest bardzo spokojny,stoik na maksa ale jak już cos go wyprowadzi z rónowagi to jest nie obliczalny no i wtedy potrafi pokazac swoje drugie oblicze w walce o swoje.Nie usiedzi za bardzo w jednym miejscu i nie lubi monotoni.Lubi zmiany.Wytrwale dąży do celu.Nieufny i czasem nie śmiały.Bardzo pracowity.Czasami trzeba go za ręke poprowadzić bo jest jak mały chłopiec a czasami zaskakuje swoją przebojowością.Bliźniak dwa oblicza i to prawda bo czasami popada w skrajności w skrajność.Ogólnie świetny partner dla kogos kto nie lubi rutyny,domatorstwa i nudy.Między nami wiecznie coś się dzieje:).Jest jeszcze bardzo wymagający wobec siebie i innych.

Gość panna nikt*
A ja mówię że warto,tylko trzeba dobrze poznać bliźniaka i trochę nad nim dyplomatycznie popracować:)wtedy będzie nie tylko mężem ale i przyjacielem,kumplem poprostu.Fakt że nie każda kobieta z nim wytrzyma(bo wytrzmać z nim trudno:),poprzez te jego dwa oblicza),ale wystarczy być żoną,kumpelą i wspólniczką do interesów,wtedy staje się facetem nieocenionym i zaczyna dbać o kobiete.Ja jestem wodniczką więc też mam parę twarzy,od nie poprawnej romantyczki po realistke niemalże cyniczkę.Może dlatego tak dobrze się dogadujemy bo co chwila zmieniamy nasze oblicza,więc rutyna nie wchodzi w grę.