Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość Ciekawe ile jeszcze wersji..
Az smiac sie chce ile tu wersji juz napisane i ciekawe ile jeszcze powstanie.

Gość bbbbsjhdbkjdcqakjcqajxhbcqwsxb
Jakie wersje ,to prawda .

Gość arlika
W końcu padło to forum, ile ludzi one obsmarowały ile dawały popalić zwykłym dziewczynom które chciały zasięgnąć informacji??? To głowa mała. Nareszcie ktoś zrobił z nimi porządek. Szkoda tylko że i na tym forum też się udzielają jak można wnioskować po niektórych postach

Gość arlika
Najlepsze w tym wszystkim jest to że wszystkie "najgorsze" kapele i kamerzystów znały po imionach i było wiadomo że jak po kimś jadą to warto wziąć, bo jeśli dana firma miała mało pracy to nawet o niej nie wspominały. Z tym płaceniem to też słyszałam podobno za pozytyw trzeba było Paniom gażę odpalić. W głowie się nie mieści jak tak można

Gość Frania mania
A pod loginem ,,Ginger,, to ukrywala sie laska co pracuje na zmywaku w rest.Grand.Ile ona na wszystkich nasmarowala,to az kopara opada.W szczegolnosci jechala[i jedzie na innych forach]na konkurencyjne lokale,ale i na zespoly i dj.Fotografom i kamerzystom tak dowalala ze szok.Ginger wypalila 4000 postow i czy to jest normalne?????????

Gość Frania mania
Elmirka-moderatorka frixa 8000 . postow.Moderatorka mgr.Arachne 7000 postow.BRAK SLOW,BRAK SLOW!!!!!!!!!!!!

Gość Czarna Hańcza 11111
Najgorsza to ta z Suwałk, jedzie równo na swoje z forum poza forum.Ale oficjalnie pucuje się do tych dwóch .Potem roznosi wszystko co tam piszą i dlatego wszystko wszyscy wiedzą.

Gość history label
Mitologiczna Arachne ,haftem i tkactwem sie zajmowala,wiec nie dziwota ze i nasza Arachne 8 tysiecy postow wyhaftowala.hI hi hi

Gość history label
Czarna hancza czy mozesz jasniej w sprawie swojego powyzszego postu,bo sorki ale nie rozumiem o co chodzi.

Gość ftyki6vr
a odbywalo sie to tak; jedna laska pytala np. ,,co sadzicie o tej i o tej firmie-czytaj lokal,zespol,dj. foto-video itd.druga odpisywala ze super,w samych superlatywach pisala na dana firme .I wtedy zaczynala sie jazda na te firme wraz z oskarzeniami ze ten pochwalny post zekomo napisala sobie firma sama ,jako autoreklama.Nastawialy i wkrecaly firmy przeciw sobie.A robily to tak; Jedna laska pisze ze np. dj. x jest ok. a ten y jest do bani,i w rezultacie dj.x i y sa ze soba skloceni ,bo mysla ze jeden na drugiego pisze.To tylko przyklady jak te ,,panie,,robily te ustawki.O bezczelnym wyzywaniu forumowiczow juz nie wspomne.Czasami te ,,panie,, wyzywaly od suk i kur....w swoje adwersatki.Kogo nie lubily to poprostu niszczyly.Zeby to wszystko opisac to tego biblioteka nie pomiesci.Tylko wlasnie ,jak juz tu ktos zadal pytanie ,dlaczego one to robily.ps nawet mialy coroczne swoje spotkania,i najczesciej w lok.Promenada.Tam omawialy strategie i dalej ....dzialaly.

Gość ftyki6vr
A w tym prym wiodla Elmirka i Arachne a inne,,zolnierzyki,,byly im posluszne i lojalne do bolu,co elmirka i arachne wymyslila to caly ,,chor,,spiewal na te falszywa nutke.

Gość Czarna Hańcza 11111
Miałam że najpierw są zwierzenia na forum,a za plecami wszystkie obgadują siebie oczywiście twierdzą że teraz po wywaleniu kilku z forum są pewne na 100% swojego składu.

Gość Czarna Hańcza 11111
A bywało tak że te spotkania były obsługiwane przez foto video zaprzyjaźnionego NP.Pawełka ,nazwę studia pominę w zamian za pozytywne opinie.Wóda się lała a pani pająk z damską głową ledwo na nogach stała.

Gość ftd nie do wiary.
Ludzie co sie dzieje,jesli to prawda to te kobitki normalna mafie stworzyly.No i jak tu ufac opiniam z forum.

Gość Phanterblack
Odwalcie się od dziewczyn z frixa.Każda solidna firma nie miała i nie ma złej opini.A Ci co sobie na nią zasłuzyli sami są sobie winni.

Te monologi pisze jedna lub dwie osoby ze złymi opiniami nawet wiem kim jest ta łysa osoba z urojeniami psychicznymi. A co dawałeś łapówki tym dziewczynom?

Te monologi pisze jedna lub dwie osoby ze złymi opiniami nawet wiem kim jest ta łysa osoba z urojeniami psychicznymi. A co dawałeś łapówki tym dziewczynom?

Gość arlika
Nie wiem o kim mówicie ale skrzywdziłyście nie tylko tego Pana ale wiele firm i każdy ma prawo pisać prawdę, a tak właśnie było. Podstawowa zasada albo współpracujesz z frixem albo Cię zniszczymy. Wiele firm poniosło straty finansowe i poniosło konsekwencje pisania głupot przez te Panie. Których jedynym celem w życiu jest gnębić i dupić wszystkich poza tymi którzy zdecydowali się na działalność charytatywną na rzecz tych Pań lub wpłacały datki,pod stołem, na forum

Gość fan7777
to co piszą te osoby to prawda w końcu forumki piszą prawdziwe posty o "działalności" frixa

Gość koniik vvv
A dlaczego mam wierzyc tym wpisom?. Przecież to ewidentnie widać kto tu pisze. Fan ciebie zbanowali za fałszywe posty twojego zespołu . A czy ktoś chce byc oszukiwany? Więc sie nie dziw ze takich oszustów wyrzucali. Dobre firmy miały dobre opinie.

Gość moze jan moze fan
Tu oczerniają sami "prawdomówni" A to Buba która udawała pania młoda, a to jakis G który zawsze na wszystkich forach wszczynał kłótnie ....itd. A do roboty!! to moze i was ktos pochwali.Jak ktos wykonywał dobra robotę miał dobra opinię.

Gość nielwaoa
Panie pseudo dj. czy raczej fotograf ,wiem kim pan jest .Jak bedziesz pan takie brednie pisal to w nastepnym poscie nie pomine nazwy pana biura.

Gość Gabakulaunogi
Gabriel z hej wesele.

Gość Gabakulaunogi
Witam, zostałam wywalona z forum bo niepodobało się że ponowiłam zapytanie .Kazano mi czekać i się zamknąć.A te wpisy na temat pralek i aparatów na raty to widziałam na własne oczy. O problemach finansowych pisała sama na forum . Ktoś napisał prawdę i teraz wielkie larum .Z tego co mogę powiedzieć to większość postów jest prawdziwa ,opisuje co było na forum napisane.

Gość Ballladynaaaaa
Też mnie tak załatwiły.Najpierw przyjaciółki ,potem wywalają z forum i jadą śmiejąc się z miejsca mojej pracy.

Gość ŁysaPałka766654764575675675467
Pozdrowienia dla lysego z zespolu.

Gość NieKlutliwa:)
Witam serdecznie wszystkich. Nie chciałabym przeszkadzać w zawziętych kłótniach .. ale mam pytanie :) W chwili obecnej poszukujemy kamerzysty na ślub za rok. Fotografa już mamy: Pani Ania Suchocka - cudne cudne zdjęcia:) Problem mamy z kamerą. Nie zależy mi aż tak na filmie jak na zdjęciach - ale jak już ma być to niech będzie na przyzwoitym poziomie. Macie jakieś doświadczenie z kamerzystami? Mogę prosić o firmę i cenę - tych kamerzystów z którymi mieliście już kontakt? Z góry dziękuję !:]

Gość nie lubie chamstwa.
Jaki tam czołowy jak ja nigdy o nim nie słyszałem tylko na forum, uważam sam sobie pisze,. A w sumie jak sie bierze dwie imprezy na jeden dzień a jedze sie na drugą, potem prawda wychodzi na jaw to jak to sie ma do jakosci.?? Najlepsi tak nie robią. Wyobrazcie sobie wynajmujecie Firmę X a przyjezdza Y.

Gość Spokojna Luiza z Warszawy
Byłam od początku na frixie,Gdy nie zaproszono mnie na nowe forum delikatnie przypomniałam o swoim istnieniu. Reakcja -brak słów.Z własnego doświadczenia wiem ze normalny człowiek spokojnie wyjaśni,odpowie i po sprawie. Natomiast tam zostałam upokożona i poniżona. Nie ma co pisać o tych paniach,życie samo zweryfikuje ich zachowanie.

Gość Qubakilof
Byliśmy na weselu i miał grać nanim właśnie New coś tam. A tu niespodzianka ,gra Jasiek z Pleciewa . Tak bywa ,awaria .