Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedolinka

jakie to uczucie gdy wiesz ze byly ma juz nowa dziewczyne?

Polecane posty

Gość biedolinka

co czulyscie?

Gość ulge
że sie w końcu odczepi :)

Gość ulgę że nareszcie

Gość zdziwienie
że się tak szybko pozbierał, a potem za każdym razem jak ich spotykałam dostawałam ataku śmiechu, bo wyglądali prawie dokładnie tak jak my jakiśtam czas wcześniej (w sensie, te same miesjca, to samo otoczenie, taki sam sklad ludzi tzn ilosc, bosoby inne) i to wygladalo jakby on utknal w miejscu i nie potrafil się rozwijać:P

Gość radość że to już za mną
:)

Gość biedolinka
a z punktu widzenia osoby ktora jeszcze bylego kocha? bo chyba 4 wpisy to od dziewczyn ktore juz nie kochaly

Ja od 17 czerwca 2006 mam wspaniałego męża jest poprostu cudowny, jesteśmy razem już 5 lat więc to było dawno kiedy byłam w takiej sytuacji. Ale owszem była i było to okropne uczucie. Byłam załamana i upokorzona Ale dzięki temu że tamten typek mnie rzucił mam cudownego męża 3maj się ciepło

a za co go kochasz?

Gość biedolinka
chyba za to kim byl kiedys

a kim był kiedyś?

Gość biedolinka
super facetem, z ktorym dobrze mi bylo

dlatego go kochasz? lubisz iluzje?

Gość biedolinka
a moze nie potrafie byc sama?

to ja go rzuciłam i tak jakoś oboje w tym samym czasie znaleźliśmy sobie kogoś ja mu się nie chwaliłam, ale on musiał oczywiście to zamanifestować :) i ciesze sie, teraz oboje będziemy szcześliwsi- z kimś innym

to pewne! ale ten strach nie ma nic wspólnego z miłością jaką obdarzasz kogoś kto o tobie nie pamięta.

Gość biedolinka
tak sadzisz? ze to juz nie milosc?

Gość lol a ty zdziwienie
sie rozwijasz bo masz o 3 albo 5 znajomych wiecej ?? idziesz na ilosc ale nie jakosc ?? te same miejsca ... a co ? mial specjalnie rzucac wszystko bo w jednych imejscach juz był ??? widocznie nic dla niego ne znaczylas ze nie kojarzył tych miejsc z tobą i nie unikał ich tylko mógł normalnie byc szczesliwy z inna panna :O Taaaa wysmiac, wykpic i zrobic wszystko by sie oszukac ze jego odejscie wcale nie boli .... :O

Chociaż juz od 3 lat jestem z moim obecnym chłopakie, tamten którego rzuciłam do dzisiaj jest sam :o czekam z utęsknieniem na moment w którym chłopak wyjdzie na prostą bo jak na razie to czuję się winna temu że on rujnuje sobie życie (pije, imprezuje, stacza się) jestem cierpliwa - czekam A jak to sie stanie to bede bardzo szczęśliwa! i poczuję się wolniejsza ;)

widzę że to świerza rana, pomyśl sobie że jesteś super i skoro tak się zachował to nie jest ciebie wart i tyle, dobrze że stało się to teraz a nie gdy mogło by być już za późno jak byś się czuła będąc zdradzaną żoną a poza tym chyba nie chciała byś do niego wrócić nie sądze zebyś mu teraz potrafiła zaufać

Gość nie chodzi o zdrade ale o to
ze juz nie kocha :O o pogrzebane nadzieje....

Gość biedolinka
tesknie za nim ale moze tak naprawde tesknie za kims kogo pokocham

Gość prymityf
Wielka radośc że ktoś inny ja popycha ..... Zmarnowałęm 10 lat przez niedorozwinieta idiotke szkoda słow

Gość weqrw
a ilu ty masz ?

Gość biedolinka
ja?

Gość prymityf ile masz lat
?

Gość zdziwienie
do tej/tego co do mnie pisał/ła a ty nigdy w zyciu z nikogo sie nie smialas? Z reszta nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz- ja jego znalam bardzo dobrze i mam podstawy by napisac to co napisalam, t yo mnie nie mas zpojecia wiec wyluzuj i daj mi sie wypowiedziec - w koncu istniej cos takiego jak wolnosc slowa:P i nie mam wiecej znajomych, prawd emowiac wcale nowych nie mam bo nasi starzy znajomi zostali przy mnie. I bynajmenij nie twierdzialm nigdzie ze jego nowi znajomi sa gorszej/lespzej jakosci czy w wiekszej lub mniejszej ilosci. jego odejscie nie boli, bo to ja odeszlam a bylo to wieki temu, nawet gdybym rozpaczala to czas leczy rany i juz to za mna, wie cmoge sobie pozwolic na takie uwagi. a moja wypowiedzia chcialam zauwazyc jak to smiesznie wygladalo, bo momentami moglam sie czuc jakbym sie cofnelaw czasie i nie mial byc to atak smiechu przesmiewczego, tlyko noramlnego, a jesli czytas zpowierzcownie i wczuc sie w role innych tlyko od razu najezdzac to lepiej nic nie pisz, bo szkoda ci zdzierac klawiature. dziekuje za uwage:classic_cool:

każdy chce kochać i być kochanym wg mnie wszystko jest gdzieś zapisane będziesz z tą osobą z którą masz być poznacie się wtedy kiedy macie się poznać, nic na siłę. Nie jesteś bezradną dziewczynką żebyś sobie chwile sama nie poradziła nie pokazuj swojemu byłemu że za nim tęsknisz poprostu olej go pokaż że to jego strata a jeszcze wróci

Gość prymityf
31

Gość prymityf ile masz lat
10 lat zmarnowałeś to dużo, jesteś nie tylko prymitywem ale i zerem skoro źle wykorzystałeś ten czas :P

Gość prymityf
zerem bybym gdybym nic nie osiagnął w zyciu i stoczył sie na dno.. nie jest tak :zero jest wykształcone ukończyło Politechnike ma prace narzyczona i cała walizkę doświadczeń