Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedolinka

jakie to uczucie gdy wiesz ze byly ma juz nowa dziewczyne?

Polecane posty

Gość prymityf
jedna z interpretacji definicji co to jest inteligencja -sztuka zaadoptowania sie w kazdych warunkach moja ulubiona

Gość Itusia 20
W sumie to nie wiem,jakie to uczucie,może wogle nie powinnam się na ten temat wypowiadać.Faceci z którymi byłam,dłużej czy krócej nie są mi obcy,czasem się spotykamy,ale nigdy nie są w towarzystwie dziewczyny i nigdy o nich nie mówią,nie wiem czy to ukrywają ze względu na to,że byliśmy kiedyś razem,czy poprostu z nikim nie są.Teraz jestem szczęśliwą mężatką i jestem wdzięczna im za to,że również dzięki nim mogłam poznać cechy które mi się podobają a które nie w chłopakach i w końcu wybrałam tego jedynego.Ale są też dziewczyny,które tak bardzo bały się,że zostaną same a zazdrościły mi,mojego (teraz już męża) i złapały pierwszego lepszego na dziecko,teraz też są mężatkami,przykre to troszkę,czy tak wygląda miłość?z zazdrości?z obawy?Przecież my też potrafimy być silne,nie popadajmy w desperacje,prędzej czy później znajdziesz tego jedynego i tak jak ja będziesz dziękować poprzedniemu chłopakowi,że tak się potoczyły losy.Życzę Ci szczęścia i podejmowania właściwych wyborów

Gość kara1979
Na poczatku b.b.b.boli i trudno to przetrwać.Ale po jakimś czasie staje się obojetne,zwłaszcza jak chłopak udowodni,ze jest zwykłaym dupkiem(tak jak mój).Teraz czasami mi jej szkoda,że nie wie z kim jest i jaki on jest naprawdę.pozdrawiam