Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrybry

Chyba przestanę wychodzić z domu !!

Polecane posty

Gość vrybry

Mieszkam w jednym z wiekszych miast w Polsce, teoretycznie szanse spotkanie kogos kogo wolaloby sie nie widziec maleja niemal do zera, ale nie ! Ja Go oczywiscie musze spotykac, kocham Go, tesknie, ale nie chcial byc ze mna, jak na zlosc prawie wszedzie ktos wypowiada Jego imie, jak na zlosc gdy juz troche odsapne to musze GO spotkac zeby sobie odswiezyc pamiec ! Tak tylko chcialam sie wyzalic :(

Gość Ona o ja
przytulam ;) hmmmm skoro go szukasz (podswiadomie) to go znajdujesz pozdrawiam i zycze usmiechu:)

Gość vrybry
Nie wiem czy to podswiadomosc , moze i tak ? Ale spotykam Go w miejscach w ktorych wiem ze nie bywal, w ktorych ja "bezbiecznie" moge sie pojawiac. Teraz juz nie ma bezpiecznych miejsc.

Gość Ona o ja
wiem o co ci chodzi ja wierze w to ze czlowiek sam czasami ...hmmm, nie wiem czy to dobre slowo....prowokuje rozne sytuacje ja swojego bylego spotykalalm czesciej po tym jak juz nie byl moj niz jak bylismy razem...choc wmawialam sobie ze nie chce go wiecej widziec! dlatego moze ty tez tak masz

Gość ja niestety tez tak mam
i jak tu zapomniec? :(

Gość vrybry
Czasami głupia łudzę się że to może jakieś cholerne przeznaczenie :( Ale to chyba tylko ta miłość mi na rozum padła.