Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna takasee

chorobliwie zazdrosna

Polecane posty

Gość jedna takasee

jestem zazdrosna o sowjego narzyczonego ,przez dwa lata od sie sie spotykalismy wychodzilismy bardzo rzadko na jakies imprezki a jsli wychodzlismy to tylko we dwojke ,on nie ma tu znajomych ja mam kolezanki z ktorymi juz prawie nie utrzymuje kontaktu ,bo po szkole sredniej szystko poszlo w swoja strone .on pracuje w swojej firmie sekretarek nie ma cale szczescie .Jakies 3 miesiace temu okazalo sie ze jestem znim wciazy ,kochamy sie bardzo wiec nie bylo problem a teraz co dzien sni mi sie jak mnie zdradza w pracy ,z moja kumpela z gadu gadu .Wczoraj np.zrobilam mu awanture bo kazala go pozdrowic (dodam ze jest to dziewyczna ktora lubi towarzystwo meskie ...3 chlopakow ja rzucilo bo zdradzala... i wcale sie ztym nie kryla ,jako kumpela jest spoko.Przekazalam pozdrowienia a on pieknie podziekowal ,wie ze jestem chora z zazdrosci to jeszcze podziekowal...za dwie godziny dzwonil do mnie i mnei przepraszal ,ajkby wiedzial juz za co .Moze ja wyolbrzymiam .,wiem ze go nie utrzymam bedzie chcial to pojdzie do innej.Ale mam obawy wkoncu bedziemy mieli dziecko ,nie wyoborazam sobie ze bede je saam wychowawac a z drugiej strony jakby mnie zdradzal to by dziecka nie zobaczyl..na oczy

Gość aniaysy
ja tez jestem zazdrosna ale walcze z tym!Zapytasz dlaczego?Bo nikt nie chce zyc w zwiazku gdy ta druga osoba ciagle sie czepia,wymysla, podejrzewa.Chcemy zyc spokojnie.Milo jest gdy ukochana osoba jest o nas zazdrosna ale...w granicach rozsadku.Takze staraj sie nie uprzykzac zycia swojemu chlopakowi,bo moze ktoregos dnia miec juz wszystkiego dosc.Zycze powodzenia

Gość jedna takasee
jak bedzie mial dosyc to znaczy ze bedzie szukal innej..:)albu juz znalazl jakie to oczywiste sie wydaje

Gość aniaysy
to nie chodzi o szukanie innej!A gdybys to ty byla w jego sytuacji?Czy gdyby to on ci ciagle urzadal sceny zazdrosci-bezpodstawnej-jakbys sie zachowala?Bylaby tylko gorycz i nie smak,bo on mi nie ufa,bo gdyby mnie kochal to by mnie nie podejrzewal itd.To takie proste zastanowic sie przez moment co czuje ta ukochana osoba slyszac ciagle,ze jest podejrzewana.On tez ma uczucia,ktore ty ranisz swoimi podejrzeniami.