Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaysy

rozstania...

Polecane posty

Gość aniaysy

Zastanawial mnie od zawsze...i zastanawia fakt dlaczego osoby tkwia w zwiaku wegetacyjnym,dlaczego nie potrafia przelamac sie i zaczac zyc normalnie?Dlaczego gdy jest cos nie tak,mimo ze staraja sie "naprawiac"nie zostawia swojego partnera,nie zaczynaja od nowa?Znam wiele przypadkow tego typu i tlumaczenie,ze wiele nas laczy jest dla mnie bzdurne.A czy wy-jezeli chcecie-mozecie napisac mi swoja opinie?Pozdrawiam i zapraszam

{ tkwia w zwiaku wegetacyjnym, } Przezabawne okreslenie. :D A co do tematu ja nie wiem. Moja była jak uznała związak za \"wegetacyjny", to sie wyprowadziła. 🖐️

Gość aniaysy
widzicie... do Myrevin,uwazam,ze twoja dziewczyna zrobila slusznie odchodzac,bo tym samym sposobem umozliwila ci zaczac wszystko od nowa z osoba,ktora bedzie darzyla cie szczerym uczuciem... Moim zdaniem tak" od nowa bez konca" to bez sensu,tylko udreka dla obydwojga

--> aniaysy Wiesz, po 15 latach wspólnego bycia razem nie jest to tak oczywiste. I nic ponadto nie chcę powiedzieć.

Gość aniaysy
do Myrevin no tak 15 lat to duzo-przykro mi- ale pomysl,25 lat to jeszcze dluzej... do Musztarda-nie mowie o zwiazkach,ktore rozstaja sie przy pierwszej burzy,bo to normalne,ze wszyscy przechodzimy chwile piekne i zle ale o zwiazkach,ktore sa jak to okreslic bez przyszlosci.Mysle,ze lepsze jest roztanie niz ta wyzej wspomniana wegetacja