Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonaa

czy jest mozliwe zeby facet nigdy nie zdradzil?

Polecane posty

Gość zamyslonaa

bo jak czytam to mysle ,ze to chyba niemozliwe:(

Gość dupek dupek dupek
ja jestem kobieta i wiem ze ja nigdy bym nie zdradzila osoby ktora kocham. wiec wierze ze sa faceci ktorzy tez tego nie robia :(

Gość anonimek ty akurat
jestes prawiczkiem i zyjesz w swiecie fantazji, wiec co ty wiesz o zdradzie:O

Gość Rider
Witajcie, Zamyslonaa, są tacy faceci, uwierz.

Jestem facetem z krwi i kości. I uwierzcie mi, że swojej kobiety nigdy bym nie zdradził, bo kocham ją bez opamiętania.

Gość Rider
Zonda, Zgadzam się z Tobą. Ja nie potrafiłbym spojrzeć swojej Żonie w oczy. A nie umiem kłamać.

Gość Dwudziecha
zamyslonaa wszystko jest możliwe. Jestem facetem z dwudziestoletnim stażem małżeńskim i nie zdradziłem żony. Jeżeli w związku panuje miłóść i wzajemne zaufanie oraz potrafi się korzystać z tego co daje druga osoba to nie ma potrzeby zdrady. Oczywiście w dzisiejszych czasach sex atakuje nas ze wszystkich stron więc pokus jest co niemiara, ale należy na to patrzeć z przymrużeniem oka bo zepsuć coś jest naprawdę łatwo a z naprawą może być gorzej.

może nie jestem tak doświadcozny jak starsi panowie, mam tylko 25 lat, i ktoś mógłby sobie pomyśleć, że mógłbym zdradzać wszystkie panienki. Ale prawda jest taka, że facet też ma uczucia i potrafi oddać kobiecie całe serce.

Gość facet__
jeśli kocham to nie zdradzę. Ale po tym jak mnie potraktowała była dziewczyna zaczynam wątpić w prawdziwe uczucie niestety.

aaha czyli jak będę miał tyle lat co Ty to też stane się zgredem, który traktuje kobiety jak szmaty? nie sorry.

Gość Movering nie mierz wszytskich
swoją miarą :O Ja mam 40 lat i nie zdradziłem nigdy żony i wciąż nie mam zamiaru :O jak nie potrafisz byc uczciwy ze swoja partnerką i/albo utrzymac wacka w spodniach to twoja sprawa ale wiek nie ma nic do rzeczy :O

Gość smutni tacy faceci
jestem 15 lat w związku bez zdrad

Gość wiernyyyyyyyy
Jestem facetem po 2 powazniejszych zwiazkach. Jeden 3,5 roku drugi 1,5. Nigdy nawet nie pomyslalem o zdradzie. Zawsze bylem na skinienie. Pierwsza kobieta zostawila mnie dla innego, a druga niedawno doszla do wniosku, ze juz mnie nie kocha... Nie zawsze faceci sa tymi zlymi:/

Gość hmmm pytam
wierny coś w tym jest. tylko ze kobiety robia swinstwa innego pokroju niz faceci

Gość skromny ...
a ja sie nie chwale, ja miewam romanse...:)

Ja też bym mojej nidgy nie zdradził gdyby mi tego kroku ;) nie żałowała,a tak no cóż,jest jak jest i tej nie zdradzam :classic_cool:

Gość pan Zenek
Tu nie tylko chodzi o milosc, to rowniez kwestia zaufania i honoru. Jesli cos przysiegamy to wypada dotrzymac danego slowa i dlatego prawdziwy mezczyzna nigdy nie zdradzi swojej wybranki. :)

Gość MOZLIWE moj mnie nie zdradzil
nigdy....i nie zdradzi...:).

te Zenek ,a co z przysięgą kobiety? To,że na przykład odstawia od łoża bo jej tak pasuje,to nie zdrada i łamanie przysięgi ? Więc nie chrzań tu o honorze i takich tam :o

Gość pan Zenek
nie pierdol chlopcze. Przysiega jest przysiega i jesli ona jej nie dotrzyma to zawsze mozesz odejsc. Zasada "zab za zab" jest dobra dla dzieci, wiec wracaj do przedszkola, gdzie Twoje miejsce :P

Gość xyzed honor jest albo
go nie ma, jezeli twoja kobieta nie ma honoru i nie traktuje swojej przysiegi powaznie to twojego braku honoru NIC nie usprawieldliwi :O jezeli chcesz jej sie "odwdzieczyc" i ja zdradzic to znaczy ze tez nie masz zadnego honoru :O honor nie zalezy od honoru ani niczego innego człowieka !!!

Gość skromny ...
panie Zenku, zasada zab za zab oko za oko, a milosc za... pieniadze, pochodzi od Hammurabiego a nie z przedszkola...:)

Gość pan Zenek
oczywiscie, jednak w naszych czasach jest rowniez wzorcem postawy czysto dziecinnej, niedojrzalej. :)

Gość hej skromny... a gdzies
przeczytał z jego poscie, ze pochodzi z przedszkola ?? czytanie ze zrozumieniem sie kłania...

Gość skromny ...
cyt:"Zasada "zab za zab" jest dobra dla dzieci, wiec wracaj do przedszkola" doslownosc, graniczaca z prostota...:)

Gość skromny ...
zazdroszcze wam swietoszki... z zasadami..>:)

Gość hej skromny... a gdzies
przeciez NIE napisał ze pochodzi z przedszkola...mógł to sobie nawet JPII powiedziec i co z tego ?

Gość xyzed i tak wiemy
ze to Ty piszesz pod pomaranczowym. Glupio Ci ze tak bezsensownie wypaliles i probujesz odwrocic uwage? :P