Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonaa

czy jest mozliwe zeby facet nigdy nie zdradzil?

Polecane posty

Gość skromny ...
sluchajcie, skoro 60-70% babek zdradza, to one z kims musza to robic ja im daje szanse, na realizacje tych "%"...:)

Gość pan Zenek
Czasem ludzie prosci maja lepiej rozwinieta osobowosc od tych, uwazajacych sie za skomplikowanych. Lajf is brutal :(

Gość no i spoko jezeli sam zdradzas
nie masz honoru, oszukujesz swoja kobiete, łąmiesz składaną przez siebie przysiege i takie tam gówno...to twoja sporawa ale nie mów ze twój honor zalezy od honoru innych ludzi, jezeli inni go nie maja to ja tez nie musze... :O zenada...:O

Odwracać też lubię ;) bo od tylca tyż fajnie :) A pan Zenek to chyba jakiś redaktorek od ojca dyrektora :D

Gość skromny ...
no i spoko... ty bedziesz mi mowil o honorze... hahahaha bzykales na boku??? nie... nie stac cie?

Gość pan Zenek
daj spokoj, jestem 100% ateista :D

Gość nie jestem religijny
jestem antyklerykałem :O po pierwsze mam zasady takie a nie inne i koniec ty masz takie ...albo raczej ci ich brak i po sprawie...ja sie nie upieram by siebie oklamywac jakimis pierdołami....

Gość skromny ...

Gość skromny ...
ale pierdy... kazdy robi jak lubi...:) i spox

A co ty Zenek będziesz mi mówił jak mam żyć i co mam robić z moim honorem ? To może też za mnie umrzesz? :classic_cool: Pilnój więc swojego honoru i swojego życia żebyś nie dostał kopa w swoją honorową dupę :)

Gość pan Zenek
nie burz sie o byle gowno, po prostu przedstawilem Ci swoj sposob na zycie, w ktorym przestrzegam pewnych zasad. Z pewnoscia nie mam zamiaru umierac za Ciebie, ale badz pewien ze jest inna osoba za ktora moglbym oddac wlasne zycie. Milego dnia :)

Oki.Tylko pamiętaj,że zasady czasami też się weryfikuje i nie myśl,że Ciebie to nigdy nie będzie dotyczyło.Pozdrawiam i też miłego popołudnia,wieczoru i nocy życzę :)

Gość ...pytajacy...
ja tma nie zdradziłem..chociaż mam i miałem kilka okazji:) ale jakoś to nie wmoim stylu

Gość
Są na tym świecie rzeczy o których nie śniło się nawet filozofom, wiec pewnie paru takich facetów się znajdzie. Tylko co to za faceci :P