Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agraffffka

Co zrobić?

Polecane posty

Gość Agraffffka

Piatek...studniówka dobrze się bawiłam DO CZASU! Podeszła do mnie wychowawczyni i powiedziala ze mam skonczyc z piciem. Sobota jak sie dowiaduje inna kolezanka podeszla do wychowawczyni i najzwyczajniej w świecie mnie podkablowała że pije i "co ja robie". Wspolczuje tej osobie ze nie umiala sie dobrze bawic..ale co więcej... jak dac jej "popalić" w taki sposob zeby klasa nie odwrocila sie przeciwko mnie... bo to ja bylam "pijana" ?

Gość radosc o poranku
Ale masz kolezanki..nie ma co

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nie popuscilabym tego !!!

Gość Agraffffka
no ludzka zazdrość nie ma końca... ale co zrobic?

Więc wg ciebie \"dobra zabawa\" polegała na piciu? To nie koleżance, a tobie trzeba współczuć: ograniczonego rozwoju emocjonalnego i intelektualnego. Jak doszłaś do klasy maturalnej z umysłem króliczka? Chociaż masz rację: koleżanka też nie jest w najszczęśliwszej sytuacji, musząc przestawać w twoim i podobnym towarzystwie

Gość radosc o poranku
hahhahah patrzac na to co mas znapisane w stopce to chyab Twoja wypowiedz troche sie kloci z ta zlota mysla

Gość tu
zgadzam sie z przedmówczynia. Dodam tylko tyle,że jesteście pelnoletni i skoro chcialiście sobie wypić na studnowce to trzebabyło o tym porozmawiać z nauczycielami ,otwarcie. Jak ja miałam studnówkę ,a bylo to jakieś 6 lat temu,to rozmawialiśmy z nauczycielami czy nie mają nic przeciwko,pytaliśmy sie nawet czy wypiją z nami. Wiadomo od zawsze,że na studnówkach jest picie i bedzie,dlatego też lepiej rozmawiać z nauczycielami niż pic w {"kiblu" i sie ukrywać tego to już nigdy nie zrozumiem. A dzieki temu,ze moja klasa otwarcie rozmawiala z nauczycielami to była to najlepza studnowka na ,ktorej byli nauczyciele,była super zabawa,własciwie bawilismy sie wszyscy wspólnie jak starzy znajomi.

Gość tu
przedmówczyni=małylord-a może przedmówca

Gość Agraffffka
:) tak to jest jak sie próbuje być kimś kim się nie jest myśle ze z tą panienką lecicie na jednych falach bo ona do swiętych nie należy

Gość Agraffffka
ludzie nie bądźcie obłudni! który nauczyciel otwarcie porozmawia o alkoholu? u mnie też wszyscy pili a dostało się tylko mnie! z czasem zarówno nauczyciele jak i uczniowie trzeźwi nie byli.... zreszta to nie czas zeby plakac nad rozlanym mlekiem i myslec co moglam zrobic .... co zrobic z ta panienką?