Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzodzikowa

cóz za kuriozum

Polecane posty

Gość wrzodzikowa

moze ameryki nie odkryłam , ale zauwazam coś. Bogaci aktorzy ubierają sie jak lumpy, wiszące spodnie spod których wystaja majtki, do tego trampki bez sznurówek, bejspoblówka, nie ogolony, kurta niczym przeciwdeszczowa, często dre + japonki, boze jak to wygląda. W Polsce jakbysmy tak sie ubierali to jak żebracy bysmy zostali odebrani. Więc tak. Jak jestem biedna i mam jedna super bluzke to nosze ja by nie pomysleli ze jestem ta biedaczką. Natomiast my bogaci stawiamy na totalny luz, nie patrzymy na ubrania tzn w Polsce patrzymy bardziej niz ci za granicą:D. Ja sama widze ze nie przywiązuje do ubrań juz takiej wagi jak mi si.e syt. finansowa poprawiła. (dzieki bogatemy facetowi a nie podwyzce oczywiście)

Gość wrzodzikowa
w poniedziałkowe popołudnia przebieram się za wąsy Zorro i ukradkiem lewituję w okolice skierniewickiego zoo, gdzie ze smakiem zajadam paszę przeznaczoną dla antylopy gnu :classic_cool:

Gość Blondynkaaaaaaaa
zgadzam sie z Tobą, ja ubieram się zgodnie z miejscem w które ide.Na zakupy zakładam dresik i adidaski a nie jak większość lasek najlepsze ciuchy bo przecież jak coś kupuje, to nie moge pokazać się jak biedaczka.Dziwna mentalność Polaków...nigdy tego nie zrozumiem hehe Ja zawsze mam makijaż i łądną fryzure oraz ciuchy które pasuja do danej okazji a nie jak kwiat do kożucha.

Gość wrzodzikowa
dokłądnie. Jak impreza to ładnie a jak weekand to luik, awtedy na miescie wysyp białych kozaczków miniówek, blond czupiradł, z makijazem rozpływającym sie.........szok.

Gość Blondynkaaaaaaaa
jeszcze zapomniałm dodać tych białych kozaczków w których robią zakupy hahaha a jak pięknie w nich chodzą jak sarenki....nie no tragedia

Gość Blondynkaaaaaaaa
hihihi widze że bardzo podobnie myślimy :P

Gość Blondynkaaaaaaaa
W poczuciu zjednoczenia z Kosmosem zakładam na twarz majtki islandzkiego rybaka, by ze sztucznym uśmiechem na twarzy i dzwoniącymi delikatnie sutkami udać się do najbliższej kolektury LOTTO gdzie stanowczym tonem żądam by wydepilować mi odbyt za pomocą szczotki ryżowej. :classic_cool:

Gość Blondynkaaaaaaaa
niby nic nie mam do białego ładny kolorek tyle że na spodniach, sandałkach bądz japoneczkach latem i nad morzem :P:D

Gość myślicie - na pewno nie
:) Och jak cudownie poczuć się lepiej, kiedy się znajdzie dla swej wspaniałej osoby gorsze tło. Generalizujecie, a uogólnainie jest krzywdzące i kłamliwe :p To nie zależy od kasy, tylko od stylu i dobrego smaku

Gość Blondynkaaaaaaaa
co za kretyński podszywacz :/ hahha napewno to jakaś przyżółcona blondyneczka z odrościkami i ślicznymi zaciekami na twarzy od samoopalacza :)

Gość Blondynkaaaaaaaa
ja wypowiadam się tylko o sobie i osobach z mojego otoczenia....

Gość aaaale blondynka
:D

Gość do islandzkich majtek
piękny tekst

Gość wrzodzikowa
powiem ci ze sama mam te białe kozaczki które słodko i niewinnie wyglądaja ale jakos kojarza sie wszystkim z dziwkami:) no ale ja jak wkładam kozaki to na pewno nie poto by biegac w nich w weekand po sklepach, ale raczej na spacer, do kościoła, na obiad do rodziny. Ja raczej ubieram je do spódnic czy rybaczej , ale jakos nie odwazyłabym sie włozyc ich własnie do latania po mieście.

Gość Blondynkaaaaaaaa
Przy pomocy wysokoudarowego młota pneumatycznego ugniatam sobie w pępku dwukilogramowy woreczek z plasteliną, po czym umawiam się na gorącą randkę z Mahmudem - 89-letnim Irańczykiem, żyjącym na emigracji w Helsinkach i utrzymującym się z czyszczenia nagrobków myszy polnych. :classic_cool:

Gość do islandzkich majtek
czysty Monty Python :D

Gość Stanisław Jerzy Lec
"dialog dwóch półinteligentów równa się monologowi ćwierćinteligenta" :classic_cool:

Gość Stanisław Jerzy Lec
ale za to temat "cóż za kuriozum..." jest adekwatny do treści :)

Gość Blondynkaaaaaaaa
pozdrawiam Cie "wrzodzikowa" ale uciekam stąd, męczą mnie wypowiedzi mało kulturalnych ludzi...

Gość wrzodzikowa
ja też Cię pozdrawiam, blondi i też uciekam, mam sporo pracy - właśnie podpisałam kontrakt na umieszczanie na wszystkich gołębich kupach w Sierdzau miniaturowych karteczek za napisem "Nie deptać". Pa!

Gość wrzodzikowa
ale podszywaczom tu musi byc nudno skoro czekają by zamącić w rozmowach

Gość zawsze4 tak bylo
zwlaszcza za komuny, kiedy nic w sklepach nie bylo, dobry ciuch sie obnosilo jak zdobycz, do tego makijaz , tak sie nosily wszytkie kobitki z bloku radzieckiego. A na zachodzie. gdzie wszytko w sklep0ach bylo - Tshirt i totalna tolerancja do tego co masz na sobie, ma byc wygodne. Jesli dla kogos kupienie drogiego ciucha nie jest oproblemem to i z ubierania sie problemow nie robi, tylko dba o wygode. Za granica zawsze mozna bylo poznac Polki i Rozjanki - nawet smieci wynosily w makijazu , do tego tlenione wlosy i niemozebne ustrojenie. Teraz to powolutku zanika

Gość biale kozaczki i...
ale sie usmialam!!! dzieki!! hehehe

Gość chorujemy
jakby nie patrzazda sie smieje ale to te w kozaczkach te wrózowych sweterkach sa słodkie ładne i podrywane,to ne maja powodzenie i połowaz zazdrosci dodzie. Moze przesadza.moze i tak.ale faceci łypią okiem na takie.

Gość chorujemy
Wyginam się akrobatycznie i za 5 zł/godzinę służę jako pantograf tramwaju linii 2 w Grudziądzu. :classic_cool: