Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

Gość nenówka...
nie słyszałam nigdy ze wodnik to najgorszy ze wszystkich znaków

witaj kolejna wodniczko:), mysli ze wodniczki w ogole moga sie od siebie roznic? pewnie i kwestia charakteru, ale wiele cech mamy wspolnych:)

znane wodniczki, hm..niespecjalnie, przyznaje sie bez bicia, nigdyna to uwagi nie zwracalam, wystarczy ze same wodniczki nigdy nie pozostaja niezauwazone, bo ale sie je kocha albo sie je nienawidzi, nigdy jednak nie zapomina;)

haha no ja tam nie wiem czy zryta czy nie, ale we mnie osobiscie wzbudza sympatie jenifer, taka ma slodka twarz;), a ty moja droga jaka jestes na codzien jako wodniczka? charakteryzuja Cie te wszystkie cechy przypisane wodniczka?> czy wylamujesz sie z tego standardu?;)

trudno mi znalezc moja droga polowke, ale kiedy juz z kims jestem to jestem bardzo zaangazowana i uczuciowa, chociaz musze sie przyznac, ze nie zbyt lubie okazywac uczucia. a tak poza tym to jestem bardzo wrazliwa i latwo mnie zranic. a ty?

oj jestes bardzo podobna do mnie, powiem ze generalnie jestem bardzo silna osoba, przynajmniej takie wrazenie sprawiam, ale w glebi jestem wrazliwa, latwo mnie urazic choc nie chowam dlugo urazy, wkurzam sie szybko ale rownie szybko mi przechodzi, angazuje sie bardzo szybko i wszystko pieknie ladnie bo lubie o cos walczyc, a jak juz to mam.. to hm.. no jest roznie, nie lubie ograniczen, musze miec przestrzen w ktorej moge oddycha, lubie tez pobyc w samotnosci, akceptuje na wpol wolne zwiazku, oczywiscie w to nie wchodz zdrada:)

a wiesz co ci powiem? ze tak naprawde to ja nie wierze w te wszystkie wrozby, horoskopy i znaki zodiakow ale jak przeczytalam co o sobie napisalas: \"nie chowam dlugo urazy, wkurzam sie szybko ale rownie szybko mi przechodzi\", \"nie lubie ograniczen, musze miec przestrzen w ktorej moge oddycha, lubie tez pobyc w samotnosci\" to mam dokładnie to samo! moze rzeczywisci cos jest w tych znakach zodiakow...

wiesz, ja tez raczej traktuje to z przymrozeniem oka, ale sama widzisz, ze wiele cech jest wspolnych, ja wiem ze kazdy jest indywidualistą, no ale...:) widocznie cos nas laczy:)i powiem Ci ze wole mezczyzn o ktorych musze troche powalczyc, niz takich , ktorzy ofiaruja mi siebie na tacy.. tomoze jakies zboczenie? nie wiem;)

Gość Gosiam
Hej, kłania się kolejna wodniczka lutowa. Ja podobnie jak wy trudno angażuje się w związki, ale jak juz to staram się bardzo i jestem lojalna, lubie samotność i w ogóle jestem postrzegana jako lekko dziwna osoba. Otoczenie odbiera mnie jako silną osobowość a ja jestem taka wrażliwa i przeżywam wszystko wewnątrz. Pozdrawiam

Gość AŁP
Hej. Ja tez jestem wodniczka. Lutowa. I w sumie troche prawdy w tym ze najgorszy znak :P Pozdrawiam :)