Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wodniczkaaa

sa tu jakies wodniczki?

Polecane posty

Gość Mała Zosia
Racja, racja Izunia. Ja nie nawidzę musieć!!

Gość wodniczkaaaa
:D

Łooo mamooooo! wczoraj o tej godzinie był tu taki ruch a dzisiaj co? Żyjeta jeszcze? ;)

Gość maryyy
ja urodzilam sie 19 lutego i zastanawiam sie czy jestem jeszcze wodnik czy juz ryba...

Gość maryyy
jupi :)

Gość wodnica
18.02 :D - spod jakich znakow macie facetow? moj rak - jestesmy ze saba juz kilka ladnych lat a ciagle sie docieramy ;)

Gość sweetEvil
ehhh ale cicho tu o tej porze...wczoraj byl taki ruch...:( gdzie jestescie wodniczki:(

Gość anty-wodnikowa
No dziewczyny, ulatwiacie mi zycie, opisujac sie w takim swietle (negatywne cechy ). Widze jednak ze wzielyscie do serca moje uwagi co do wrednej natury wodnika. Zaskakuje mnie tylko jedno? Piszecie o swoich wadach ale dlaczego z taka duma... dziewczyny tego sie trzeba wstydzic. Koza ze mnie marna... nie trafilyscie.

Hello Anty. A niby czego sie wstydzic ??????? Nic o mnie nie wiesz, a ja posmiac sie z siebie zawsze umiem!!!! Mam wady i zalety jak kazdy, ale \"wady\" potrafie wykorzystac jako zalete i tak zeby nie musiec sie ich wstydzic!!!!!! To ze nie zawsze wychodzi , no coz, nie ma idealow, ale mozna do nich dazyc ;)

Gość olimpiada
O! Ja jestem!!! Styczniowa :) A jestem...no wlasnie, jak inne wodniczki potrzebuje przestrzeni, troche samotnosci i kocham glowa:) Uwielbiam mezczyzn, ktorzy podniecaja moj umysl... :)

Gość sweetEvil
ten topik umiera!!!!! dziewczyny gdzie jestescie?? :(:(:(:(:( ;(

Gość sweetevil
dobry wieczor wszystkim...jest w ogole ktos na forum??

hmm skoro koza upiera sie przy wadach to.. wodnik co mysli to mówi Wyczuwa fałsz, poczytaj koza zodiak i to sie sprawdza:);) a wady... to chyba to, że wodnik się nie pcha na piedestał, taki niesmiały. Pamietam, co mowila moja przyjaciolka Strzelec Jak sie tylko poznałysmy ona miała przyjaciolke, ale ciagle sobie dogryzały jedna mowia ales gruba druga ales ty głupia itp. A jak zaprzyjazniła sie ze mną zmieniła się. Zmieniły się jej priorytety nie mowila juz tak, ponadto mowila mi bo ty jestes szczera. Czyli jak ona ładnie wygladała ja zawsze to mowiłam. A ona poznala dziewczyny, które ze złosci nie mowiły tego. Zawsze od serca doradziłam, szczerze Nie tak by było na moja korzysc, ale tak by było osobie radzącej sie mnie dobrze. wodniki to super znak, znałam tysiace wodniczków na studiach. Radosne, amitne, ale naturalne, nie pchały się I bez zawisci Chyba ze jakas koza za duzo sie panoszy albo za duzo manipuluje to wodniczke powie co oniej mysli:) a co:P

tak wodnik nie lubi jak coś sie mu karze np cos zrób do 20 stycznia ojej zawsze wodnik uczy sie jak ma wenę, wtedy opanuwouje wiecej niz przewiduje materiał, tak znam to z lo i podstawowki;) wodnik to wolność, nie lubi kontroli ale nie lubi tez zdrady, jak zobaczy, albo wyczuje, że ktoś manipuluje jej męzulkiem dzieki 6 zmysłowi i pomocy Bozej dojdzie zawsze do prawdy:) Lubi smaki, lubi jeść. Je dla smaku ja uwielbiam lody i słodycze:P

Gość maska80
Cześć dziewuchy! Ja też wodniczka - 23 styczeń

Gość maska80
i jestem taka jak tu właśnie piszecie - szczera do bóu, twarda na zewnątrz i mięciutka w środku Ale mało kto o tym wie hehe mąż baranek - całkowicie zdominowany :)

Gość wiooleta
Noo niedlugo moje święto 22 styczen . Taaa zimna na zewnatrz, a w srodku kochajaca, ale maloo kto o tym wie. Moj mezczyzna to koziorezec(w miare). Kiedys bylam z blizniakiem i dopiero teraz zauwazylam ze dobrze sie rozumiemy;]. Juz pare razy slyszalam ze wodnik+bliznieta to booskie polaczenie;] Pooozdrawiam;**

wiooleta wszystkiego naj naj naj dla ciebie !!! 🌻🌻🌻 Nie zmieniaj sie nigdy a szczęście ,zdrowie,pieniądze,miłość i przyjaciele na pewno cię nigdy w życiu nie opuszczą ❤️ Jesteś pierwszą wodniczką solenizantką na tym topiku :D

Czyżby wszystkie wodniczki już zaczęły świętować swe urodzinki że tu takie pustki? :) Przyznawać się i to szybko :D która dziś świętuje?

Witam wszystkie wodnice, sama jestem jedną z Was, urodziny dopiero w 3 dekadzie lutego więc ze świętowaniem jeszcze trochę poczekam.

Gość no i zdechł topik
:(

nie zdechł:) ja zamiast szybować z matą;) szybuję z poezją jets mi bliższa:) zbierajcie całusy dla mnie na moje urodiznki:) 1 luty:P