Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta35

Pomóżcie.....

Polecane posty

Gość kobieta35

Mam pytanie...@ m-ce temu poznałam drogą internetową baedzo ciekawego mężczyznę.wspaniale nam się rozmawiało zarówno przez tel i skype.Zdecydowałam sie i w czwartek polecieciałam do Niego do Frankfurtu.Trzy dni wcześniej poinformował mnie o tym,że jest w chorym związku i usiłuje się z niego wydostać.Cóż pomyslałam....jadę.Wszystko było ok.zwiedzaliśmy piekne ,iejsca,rozmawialiśmy,mieszkaliśmy w jednym pokoju...i.....wczoraj odstawił mnie na lotnisko 3 godz przed odlotem (musieliśmy się wymeldować z hotelu) Była umowa,że napijemy się kawy na lotnisku i ja odlece.Tymczasem....zostałam odstawiona pod wejsciem na lotnisko,On powiedział,że ma obiad u mamy i ja spędziłam 3 godz sama!!!!!Do tej pory się nie odedzwał w jakokolwiek sposób.Bardzo jest mizle z tego powodu i nie wiem co dalej....Pomóżcie,poradzcie mi cos dziewczyny.Bużka.K.

Gość kumaaak
taka stara a taka głupia

Gość kobieta35
dlaczego od razu głupia?

Gość widocznie nie przypadlas mu
do gustu, mowie to jako kobieta z duzym doswiadczeniem w takich spotkaniach.

Gość kobieta35
do gustu....było jasne powiedziane,jesli będzie coś nie ok to mówimy to odrazu!I to mnie boli...

Gość kumaaak
głupia bo madra kobieta w takim wieku jak ty nie jedzie do faceta i do tego za granice głupia stara baba z ciebie i tyle

Gość kobieta35
kumaak dzięki za szczerość..chyba tak jest,ale człowiek niezależnie od wieku się myli,nie uwazasz?

Gość kumaaak
na głupote nie ma rady wiec pozostaje ci wibrator he he he

faceci nie potrafia najczesciej powiedziec wprost, zreszta co mu zalezalo spedzic z Toba te dni, pewnie bylo milo, ale nie zauroczyl sie jakos szczegolnie. a do tego on jest w zwiazku.... jakby chcial to na pewno by go zakonczyl, a jak gada ze dopiero usiluje sie wydostac to znaczy ze nie jest wcale pewien czy chce konczyc - takim facetom sie nie ufa.

Gość soniaaa
A moim zdaniem to facet ma w domu żone i do niej sie spieszył.Zabawił sie i to wszystko. Niektórzy tak juz maja.

Gość AREQ
przyjechała głupia polka seks i kop

Gość kumaaak
kobieta35 a ty masz w ogole dziecko chyba jakas stara panna z ciebie jest ze latasz i szukasz chłopa

Gość kobieta35
widocznie... Racja,tylko wiesz łudziłam się,że chociaż zapyta sie czy doleciałam....wyglądał na miłego człowieka,nie spodziewałam się takiej reakcji i jest mi po prostu przykro i to bardzo.A jak sie odedzwie to co mam zrobić?

Gość AREQ
teraz Twoja kolej na kopa

Gość kobieta35
kumaak...sorki,bujaj się człowieku.Pisz gdzie indziej,jal nie masz co innego do roboty...

Gość fenicjanie
kobieta35 jestes idiotka i dlatego ten facet nie chce cie znac wydupczył cie i po co mu taka baba jak ty

mysle ze jesli sie odezwie, to pewnie tylko z grzecznosci, obserwuj i zobacz co powie, czy tak samo bedzie rozmawial jak przed spotkaniem. ja niestety w ten weekend tez sie zawiodlam na facecie, ktorego poznalam przez net. a ogolnie zauwazylam ze z facetami jest tak ze jak po pierwszym spotkaniu nie odezwie sie pierwszy tego samego dnia, no max nastepnego to koniec, nic z tego.

Gość kobieta35
a jak mam mu przykopac?????

Gość antonii
zrob laske jego ojcu to wtedy mu dokopiesz

o i jesli naprawde uprawialas z nim seks jak podejrzewa tu pare osob to pewnie sie wcale nie odezwie, to podstawowy blad, nie dosc ze do niego polecialas, to jeszcze mial wszystko na tacy podane - takimi kobietami mezczyzni na powaznie sie nie zainteresuja.

Gość Kto podał moją date
zaproś go do polski i pozostaw samego w hotelu

Gość kobieta35
widocznie...dzięki za pomoć.Naprawdę mi lepiej po tym co napisałaś.Pozdrawiam Cię serdecznie

Gość kobieta35
może mu nie dogodziłaś w łóżku, bo jakby tak było, to znowu czekałby na ciebie w hotel. W końcu co za darmo, to za darmo

Gość do kobieta35
może mu nie dogodziłaś w łóżku, bo jakby tak było, to znowu czekałby na ciebie w hotel. W końcu co za darmo, to za darmo

Gość nie umiałabym tak
Ale tak szczerze dobrze ktos napisał ,ze trzeba byc naprade idiotka zeby do faceta jechac

Gość wiedząć że facet ma kobietę
przyjechac do niego za granicę, chyba jestes desperatką, bo tego nie rozumiem, dobrze, że nie zrobił ci dziecka, bo czarne dziecko to największa trAGEDIA W pOLSCE

Gość sama mu do łóżka wskoczyłąs

Gość kobieta35
a skąd wiesz,że On jest czarny i będzie czarne dziecko.A z tym wskoczeniem do łóżka to nie tak było...Poza tym bardzo długo rozmawialismy ze sobą,że uznałam,że będzie ok.I tłumaczył,że chce tamten związek zakończyć jak najszybciej...

Gość kobieta35

Gość kobieta35
A myślałam,że tak dobrze go poznałam....