Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia_20

tipsy

Polecane posty

Gość ewcia_20

Witam Was!!!! Mam ptanako co do kupienia zestawu do robirnia tipsów? czy ktos kto nigdy nie robił a wie jak robic bedzie umiał? i jak sie wtapia w zel te rozne rzeczy? pomozcie ewa

Gość mnm-s
nie będzie wiedział :( idź na kurs zanim kogos uszkodzisz

masz tu wiele topikow gdzie masz opisane krok po kroku poczytaj

Gość ktoria33
dasz rade sama zrobic paznokcie nic sie nie martw proste łatwe i przyjemne co do zestawu niestety nie poradze ci ale jesli cos znajdziesz to daj znac to powiem czy jest dobry ja niestety kupowałam na slepo zupełnie nie wiedzac co mi bedzie potrzebne tak fajne są kolezanki stylistki wysla cie na kurs który oskubie ci kieszenie z kasy jak bedziesz miała jakies pytania wal jak w dym na mój meil

Gość silvery
Hejka! Potrzebuje pomocy!! Kupiłam zestaw startowy i obawiam się że lampa 15Wat będzie słaba i nie utrwali żelu :( Czy 15 Wat jest wystarczające? Pozdrawiam wszystkich :)

Gość ktoria33
do silvery hmm nie jestza slaba ale jak znam zycie to ma zarowke tylko z gory i bedziesz miała klopot z kciukiem bo niestety promyczki nie bedeą na niego padały równomiernie dlatego kciuk utwardzaj osobno heh mysle ze sie nie myle ale jak chcesz to pisz mi te lampke lub daj linkmiejsca w ktorym kupiłas te lampeke

Gość silvery
Do ktoria33: hmmm... kupiłam 3 dni temu w Realu...(King Cross)Nazywa się "Brillant Nail Studio deluxe" i numer "NS225-2F86". Była promocja zestawów za 129zl. Nigdy nie robiłam pazurków wcześniej ale bardzo chcę i wierze że mi się uda :D Już chciałam sprzedać tą lampę, ale na razie spróbuje jak mówisz, dzięki ;) Taka lampa była na allegro, kosztowała 100zl :)

Gość ktoria33
moje gg 5574848 jakbys miała pytania pomoge ci w twoich doswiadczeniach w stylizacji jesli chcesz