Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedlugo ......

CANCUN

Polecane posty

Gość juz niedlugo ......

byl ktos moze na urlopie w Meksyku /Cancun? Podzielcie sie wrazeniami, co nalezy wiedziec, czego unikac, jakie koszty dodatkowe (jedzenie, telefony, taxi)

Gość juz niedlugo ......
marzenia sie spelniaja :D czasamu musimy tylko troche cierpliwosci miec :D

Gość juz niedlugo ......
tego tez, bardzo dlugo zbieralam

Gość tez mi sie marzy

Gość ja bylam
zalezy, czy jedziesz na all inclusive, czy bedziesz musiala placic np. za jedzenie, drinki itp. Znajomosc angielskiego albo hiszpanskiego jest koniecznoscia :)

Gość juz niedlugo .....
pierwszy tydzien objazdowy, wyzywienie musimy czesciowo sami placic, sniadanie jest w cenie, drugi tydzien all inclusive. Gdzie najlepiej wybierac pieniadze, mozna placic w USD czy wola pesos?

Gość Meksykanie wola
amerykanskie peiniadze,jest dosc drogo,ja bylam kila razy,ale zawsze wszystko mialam wliczone w cene,Royal Solaris,Riu Cancun,Oasis Cancun.Najmilej wspominam Riu,piekny hotel,piekna plaza,Royal tez jest piekny,ale duze fale,Oasis jest w poblizu Royal.Cancun jest ciekawym miejscem na wypoczynek,jednak wole Kube

Gość juz niedlugo .....
my bedziemy w Oasis Cancun, czytalam rozne opiniena jego temat, jake sa twoje wrazenia

Gość dodatek
czego unikac?samotnych Boze bron wyjsc do miasta,wieczorem,nie radze korzystania z zadnych propozycji ze stony tubylcow,ze cos bedzie taniej...Jezeli juz,to zamowic taxi,autobus tez jest bezpieczny,wieczorem to jednak lepiej siedziec w hotelu,wszystkie maja straznikow cala noc.Hotele zapewniaja wiele rozrywek,nie koniecznie trzeba sie udawac do miasta na disco

Gość ja lubilam
Oasis,jednak mm nie.Nie bylo wtedy nocnej dyskoteki na miejscu,bylo to okolo 4 lata temu.Sam hotel na pewno zrobi na Tobie wrazenie,maja fajny baen,tzn.dwa,polaczone wodospadem.Organizuja duzo na basenie w ciagu dnia,my takze mielismy specjalna kolacje na piasku,pod gwiazdami,bylo pieknie,do tego zespoly rozrywkowe.Z Oasis,piec minut plaza dotrzesz do Royal,mozesz obejrzec,na przyszlosc,ja tak zawsze robie,lubie ogladac inne miejsca,na nastepny wyjazd

Gość ide na Cene marzeń

Gość juz niedlugo .....
a nalezy "konicznie2 zwiedzic w samy Cancun?

Gość juz niedlugo .....
jeszcze raz: co nalezy "koniecznie" zwiedzic w Cancun? Jak ci smakowala tradycyjny kuchnia, jaki jest wybor w hotelu, dla kazdego cos dobrego, ale raczej tak bo jest tam wiecej restauracji; jadlas lody ziemniaczane?

Gość Cancun jest
typowo turystycznym miasteczkiem,ze sklepami,restauracjami?Hard Rock/,dyskoteki,no i oczywiscie pelno hoteli,nie ma niczego wiecej do zwiedzania

Gość takkkkkkkkkkk
dokładnie tak do kogoś powyżej.cancun się nie zwiedza-w cancun się wypoczywa.jezdze tam co roku.

Gość takkkkkkkkkkk
jak macie wizy amerykańskie to ze stanów jest dużo taniej.nawet doliczając koszt biletu do stanów

Gość juz niedlugo ......
nie mialam na mysli zabytkow ani wykopalisk, chodzilo mi o atracje dla turystow typu: do tej knajpy musisz koniecznie wejsc bo...; w tyn sklepiku dostaniesz najlepsze, najtansze .... itp.

Gość taka...
Mozesz sie wybrac na wycieczke do Chichitza, miasta Majow. Polecam, pewnie maja te wycieczke w hotelu, jako fakultatywna, wykup ja raczej z najwczesniejszym terminem, np. my jechalismy o 5 rano, bylismy na miejscu kolo 8. Jest to o tyle dobre, ze nie jest tam goraco i nie pali slonce poprostu. Wykupilismy rowniez wyjazd na plywanie z delfinami, troche kosztowny, ale to raz w zyciu, wiecej juz nie musze tego robic. Niezapomniane przezycie!!My bylismy kolo Cancun, Playa del Carmen.