Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikuję

To tylko pare piw?

Polecane posty

Gość Panikuję

Dziewczyny, czy Wasi faceci lubią popijac sobie piwko? Jak często je pija i w jakich ilościach. Może i jest coś ze mna nie tak, ale ja mam spore obawy z powodu Jego cdziennej chęci na chociaz jedno piwko....Fakt jestem dorosłym dzieckiem alkoholika i mam skrzywione podejście....więc jak to jest z tym piciem czy to normalka codziennie po jednym, czy on może się uzaleznić?

Gość często mówi sie to tylko jedno
ale można się uzależnic, to nie ma znaczenia, że jedno...ale pite codziennie...to nie jest wcale normalne - mimo, ze piwo to teraz kazdy pije jak coca-cole

Gość Panikuję
Własnie kto to wymyslił? żeby traktowac piwo jak zwykły napój?

Gość a kto wymyślił żeby traktować
kobietę jak człowieka? Równie inteligentne pytanie

JA piję 1 dziennie po 21:00 Ale jak ktoś pije piwo przed 18:00 to jest zastanawiające

a ja nie pije ani piwa ,ani coca coli .... dziwne ? ;) wole jakies winko , jak jest okazja :)

Gość Panikuję
Ok jak jest okazja, spotkanie ze znajomymi...zreszta alkohol pity codziennie chyba szkodzi nawet na zdrowie....

mój facet pije piwo czesto jezeli idzie na nocke (dniówka, nocka, wolne) nie pije, i nie pije kiedy ma jechac samochodem. a tak pije czasami dwa normalne czasami jedno te duze i mi to nie przeszkadza. dlaczego ? bo po alkocholu nie jest agresywny, nie jest hałasliwy, nie jest śpiący ... lubi piwo i dlaczego mam mu je zabraniac ? rzicił fajki niech sobie chociaz popiwkuje (bez przesady oczysiwcie), nie upija mi sie, nie chleje na umór, nie widze problemu by nie miał pic sobie tego piwa nawet codziennie gdyby tak mógł (no, jak ma urlop to pije sobie jedno chocby dziennie :) ).

Gość Panikuję
nie uważam pytania za mało inteligentne, piwo reklamuje się teraz wszędzie jakby było zwykłym napojem ożeźwiającym.....wszedzie go pełno... przeciez to alkohol, a alkohol uzaleznia...

Gość nie panikuje alkochol w małych
ilosciach pity codziennie NIE szkodzi a nawet pomaga :O wino czerwone jest dobre na maaaase rzeczy, piwo oczyszcza nerki co jest bardzo wazne.

Widze to tak że jedno piwo nie szkodzi 2 też nie 3 to już jest zastanawiające 4 to jest pijaństwo

Gość Panikuję
ale ja sie boję , że kiedys nie będzie mu wystarczać jedno dziennie, zwiększy dawki a w konsekwencji sięgnie po silniejsze alkohole...

Gość balbalka
tak sie zaczyna maz mojej znajomej pil 1 dziennie potem byly 2 dziennie i tak zwiakszal racje a zona co miala go dosc wiecznie smirdzial piwem po paru latach okazalo sie ze ma martwice watroby musial przestac pic by sie zregenerowala a rozwod wisial na wlosku czy musialo dojsc do choroby by zrozumial? znam tez przypedek gdzie zona zaczela pic z mezem by ten nie wychodzil z domu z kumplami bo tam to chlal anie pil czym sie skonczylo?? oboje wyladowali na odwyku zabronisz pic facetowi to bedzie cie oklamywal aby tylko wyjsc i wypic i potem moze byc nie milo wiec moze pozwol mu wypic to piwo w domu niech sie cieszy choc ja uwazam ze ci co mowia ze piwo to napuj to sa alkoholicy piwo nigdy nie bylo i nie bedzie napojem to jest alkohol

Gość skoro skoro
jestes dzieckiem alkoholika to powinnas o tym wiedziec

JA tez jestem dzieckiem alkocholików. Zreszta u mnie w rodzinie chyba wszyscy zawsze pili :O i też sie tego czasami boje ale staram sie nie zwariować ! Zmieniłabym podejscie i zmienię jezeli zacznie mi pic 5 piw dziennie, stanie sie agresywny albo nerwowy albo cos tam jeszcze. Piwo jest dla ludzi, nie ma takich konsekwencji jak papierosy więc nie bede taką zołzą żeby mu zabraniac tej przyjemnosci :O (obiekcje bym miała gdyby mi sie upijał przy byle okazji, gdyby był agresywny po alkocholu itp.)

nie przesadzacie trochę?ja też właśnie piję sobie piwo ,bo lubię jak czytam coś w sieci napić się piwa,przecież to nie ma 40 procent alkoholu

Ja sobie nigdy nie odmówię piwka A jak się nie podoba to powiem -dowidzenia- Wybieram Lecha

Gość skoro skoro
ale to chyba malzenstwo wisi na wlosku??? :)

Gość Panikuję
No własnie.....druga zła strona tego medalu to ta przykra woń, że tak powiem delikatnie...mi osobiście przeszkadza jak chucha na mnie tym zgniłym alkoholem, piwo ma specyficzny zapach który mi kojarzy się z jakims tanim barem.

Pijesz piwo o 15:11 ? To jesteś już uziemiona Nigdzie nie możesz pojechać samochodem do conajmniej 20:00

Gość skoro skoro
wiec walcz z tym kobieto 🖐️

Gość Panikuję
ok ja nie mówię że absolutnie ani kropli, dwa, trzy razy w tygodniu ok. nawet się z nim umówiłam, że będzie pił tylko w weekendy, no to on wtedy po 3 naraz żeby nadrobić zaległości z tygodnia......

Gość Panikuję
skoro wybrałby piwo to oznaczłoby jak mało dla niego znaczę

Gość Panikuję
zapach..........zapach na mnie działa odrzucająco....

New Hope nie będę dzisiaj jeździć heheheh bo nie mam prawa jazdy