Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikuję

To tylko pare piw?

Polecane posty

To po co chcesz mu dawać takie ultimatum ? :O Ja tez nie lubię zapachu piwa. Sama go nie piję. I zawsze mówię mojemu, zeby spadał mi z tym \"śmierdem\" to mnie całuje w policzek - nie wiem ile musialby pic i gdzie przebywac zeby az tak cuhcnęło piwskiem. Ale wymuszanie na facecie by przestał pic nie mając podstaw jak narazie do tego by groził mu alkocholizm, alboby jego picie było krzywdzące dla innych jest trochę bezsensu :O

Ale zaczynasz pić grubo przed 18:00 Masz jakieś problemy życiowe które topisz w trunkach ?

Gość Panikuję
jasne bo faceci ponad swoją kobietę zawsze cenią własne przyziemne przyjemności

alkoholizm* bo zaraz sie zlecą hieny, które nie mając nic innego do pwiedzenia na temat przyczepią sie ortografii :O

New Hope...a co powisz na mojego faceta, który jezeli nie musi jechać nigdzie i wie, ze nie wsiądzie do samochodu do nastepnego ranka zaczyna pic piwo o powiedzmy 15tej by szybciej sie wywietrzało i bez strachu wsiadał za kółko rano ? Czy godzina tutaj tez ma takie znaczenie jakie chcesz przypisac ?

Gość skoro skoro
skoro wybiera piwo tzn ze juz nie moze sie bez niego obejsc

nie nie mam problemów wrecz przeciwnie wszystko jest ok.Godzina nie ma nic do rzeczy,miałam ochotę na zimne piwo i już

Gość skoro skoro a moze zwyczajnie
ma dosc panienki, ktora mu nawet to ogranicza ? ona moze wszystko...moze se slodycze kupowac, wydawac kase na ciuszki, kosmetyki itp. a afacetowi zabrania na piwo dziennie....

Można pić przed 22:00 nawet jeśli rano to godzina 5 Zawsze może być nagła sytuacja A tu nic z tego bo się właśnie wypiło piwo