Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha25

farbowanie włosów

Polecane posty

Czy osobie o porcelanowej cerze i ciemno niebieskich oczach bedzie pasowac czekoladowy kolor wlosów?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaak
czekoladowy to ciepły kolor. Pasuje więc idealnie do niebieskich oczu i jasnej tarzy, bo nadaje sie cieplejszy odcień. Ja taki mam, pasuje do Twojego opisu i fryzjerka mi zaproponwała taki kolor. Jestem b. zadowolona. :)

Gość FaceciNieMusza
Ja sama mam b.jasna cere i jasno-zielono-szare oczy:) I ciemny braz wlosy..i wygladam slicznie ;3

Ja mam b jasna cere z piegami i niebieskie oczy. Ladnie mi bylo w ciemnych - szatynka, ladnie w wisni, beznadziejnie w ciemnym blondzie i najladniej w jasnym blondzie. Radze Ci isc do sklepu z perukami i udajac ze chcesz kupic przymierz kilka kolorow. Zobaczysz!

moje naturalne wlosy to ciemny brąz, probowalam juz roznych kolorow od blondu poprzez rudy do czarnego, a teraz mysle nad ta czekolada i chyba sie zdecyduje

Faceci nie musza - ale Ty jestes slodka. \'Jestem sliczna i koniec\' ja tez taka jestem - nawet jak ktos mi mowi ze nie jestem to patrze na niego jak na ufo- slepy czy co? Nie ma to jak milosc wlasna🌻

Gość tak sie zastanawiam
ja mam ciemna karnacje i zastanawiam sie jakie kolory do mnie pasuja? Naturalne mam czarne ale chcialabym rozjasnic? czy to jest bardzo szkodliwe dla wlosow?

Gość ZARĄBISCIE CIEZKO
jest zejsc z czarnego.Kilka juz fryzjerek mi odmowilo na braz ,ale ja juz dlugo farbuje na czarno wiec i barwnik wlosa mi sie zmienil.A jesli ty nie dlugo na czarno farbujesz to mozesz sprobowac.Zapytaj fryzjerki. Do ciemnej karnacji to odcienie czekolady brazu slicznie wygladaja.Kwestia gustu ;)

Gość tak sie zastanawiam
Wlasnie chcialabym dodac troche "ciepla" w te czarne wlosy. Cos zeby mi brazem przeblyskiwalo... Zapytam:)

Gość och ale jesteście
wszystkie śliczne w tych czekoladowych włosach!

Gość tak sie zastanawiam
🌻 no nie?

witam wszsytkich na tym forum. mam pytanie jaki odcien blądu bedzie mi pasowac? jestem szatynka o ciemno-brazowych oczach jasnej karnacji ( wrecz blada ). mam ciemno rozowe usta. sylwetka szczupla. Myslalam nad odcieniem czystego zlota ( bardzo mi sie podoba ) ale niewiem czy mi bedzie w nim dobrze? co o tym muslicie? prosze o rade. z gory dziekuje. pozdro.