megiszon 0 Napisano Styczeń 15, 2007 mam taki problem..kochalam sie z partnerem seksem analnym, on skonczyl we mnie..(bez zadnych zabezpieczen). gdy wyjmowal czlonka zdawalo mi sie ze troche nasienia rozchlapalo sie, moze nawet na moje wargi sromowe.zaraz potem dobrze podmylam sie mydlem..czy jest jednak jakies prawdopodobienstwo ze zostalam zaplodniona??prosze pomozcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mydłem sie nie podmywa Napisano Styczeń 15, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uishbfc Napisano Styczeń 15, 2007 Jasne, że tak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ctrl Napisano Styczeń 15, 2007 jakies jest, ale bardzo nikle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waldemarro Napisano Styczeń 15, 2007 Olaboga, dziewczyno. Z-A-B-E-Z-P-I-E-C-Z-A-J S-I-E !!! To nie bedziesz miala stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiszon 0 Napisano Styczeń 15, 2007 przepraszam, to powazna sprawa.prosze o powazne odpowidzi.mydle specjalne - do miejsc intymnych.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pocieszyciel... Napisano Styczeń 15, 2007 a miałaś dni płodne? palcem wciskałas spermę do środka? jeśli nie to wyluzuj!!! na bank nie bedziesz w ciązy! przynajmniej tym razem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiszon 0 Napisano Styczeń 15, 2007 moze odpowiedziec ktos wyrozumialy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tojaion Napisano Styczeń 15, 2007 ble, wstretny sex analny, tego sie teraz juz nie robi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiszon 0 Napisano Styczeń 15, 2007 ano dzieki...no niby dni plodne w pelnej okrasie, ale hmm..plemnik nie rambo?slyszalam ze kwasne kosmetyki nie dzialaja na nasienie za dobrze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teoretycznie tak Napisano Styczeń 15, 2007 praktycznie raczej w 100% nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vipeczka 0 Napisano Styczeń 15, 2007 nie bzykaj sie analnie bez gumy, przeciez ten facet ma teraz w swojej cewce milion bakterii kalowych!!!!!! i co jak przeniesie je do twojej cipki?? nawet porzadne szorowanie nic nie da bo te bakterie zostaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach