Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 innych

moda w niemczech...

Polecane posty

Go艣膰 szcecinianin
Ostatnio widzialem pare mlodych Nienek w Szczecinie, mimo dosy膰 slonecznej pogody by艂y ubrane w odzie偶 sk贸rzan膮 sk贸ropodobn膮! Jedna w takowych spodniach wygl膮dala super sexi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adin
eee tam ;p a co do tych spodni to jakis idiotyczny pomys艂... nie moga sie w zwyk艂e spodenki ubra膰?? mysl膮 ze jak sie ubior膮 i wymaluj膮 to b臋d膮 艂adniejsze?? bzdura ! dziewczyna 艂adna to taka dziewczyna kt贸ra nie potrzebuje makija偶u by zachwyca膰 urod膮 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepsze laski to te
seksownie UBRANE ! styl ubierania dziewczyny 艣wiadczy o niej !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 superfrau
powiem tak...zu gdzie mieszkam,od razu poznasz Polke!! Po czym? Napewno nie po zniszczonych rekach czy siatach z Aldi... My Polki wyrozniamy sie stylem,umiejetnoscia doboru,i pewnie wiecznie tlenionymi wlosami...ale jak wszedzie sa mniej i wiecej zadbane kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaaa1989
ja czesto bywam w niemczech bo tam narazie uczy sie m贸j chlopak. dziewczyny tam wygl膮daja na duzo strasze choc maja zapewne 14-16 lat. umalowane, zbyt ostro wg mnie choc to kwestia gustu. ubieraja sie do艣膰 dziwnie jak dla mnie. w sumie chodzi o to by sie pokazac i ujawnic swoj styl. troche mi nie przypasowa艂 ten ich styl bycia ale co偶...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adin
u mnie w szkole (gimnazjum), pewna dziewczyna maluje si臋 tak 偶e nie mo偶na na ni膮 patrze膰, podkre艣la swoje i tak wielki oczy, k艂adzie na siebie tone pudru, a wargi 艣wiec膮 sie na kilometr... gdyby zdje艂a z siebie te mask臋 to by艂aby z niej fajna laska, a tak... kazdy ch艂opak mowi 偶e to dzi...a....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰teraz
czy cos sie zmienilo w ostatnim czasie po naplywie uchodzcow? widze, ze w Polsce sie ubieraja wyzywajaco, a tam to raczej normalnie. nie sa tak wyzywajace, nie nosza takich miniowek czy dekoltow. Polki sobie musza dodawac pazura, bo maja kompleksy, Niemki i inne narodowosci tego nie potrzebuja. znaja swoja wartosc i nie musza bazowac na wygladzie.

Udost臋pnij ten post